ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a scăpat ca prin minune un șofer de TIR, în Orșova, după ce a ajuns cu mastodontul deasupra unei prăpastii

1 lună in urmă 25

Un şofer a scăpat ca prin minune după ce a rămas suspendat cu TIR-ul deasupra unei prăpastii, în Orşova. Cât timp a durat intervenţia de salvare, bărbatul, dar şi pompierii au fost în pericol. Camionul atârna la zece metri în aer, într-un echilibru fragil.

Viaţa şoferului, dar şi a salvatorilor a atârnat de un fir de aţă. Pompierii au legat în chingi camionul, în condiţiile în care colosul de zeci de tone se putea prăbuşi oricând. Camionul care transporta cupru a derapat de pe şosea şi a rămas suspendat pe un perete abrupt, la 10 metri deasupra căii ferate. Şoferul a rămas blocat în cabină. Pentru misiunea de salvare a fost adusă inclusiv o autospecială de intervenții la dezastre și calamități.

Cât a durat intervenţia, circulaţia trenurilor a fost blocată

Gabriela Ciocioană, IPJ Mehedinţi: Un bărbat de 26 de ani, cetăţean polonez, în timp ce conducea un autotren, a părăsit partea carosabilă.

Un echipaj de la CFR a fost trimis în zonă. Angajaţii au tăiat doi copaci şi au scos de sub tensiune calea ferată deoarece exista pericol de electrocutare.

Raluca Tîrcă, ISU Mehedinţi: După legarea liniei la pământ, pompierii au reuşit să extragă victima în siguranţă, conştientă şi cooperantă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă