Ani grei de puşcărie pentru interlopul gălăţean Cristi Spaidăr, după ce a bătut un medic ginecolog, în spital

1 lună in urmă 30

Cristi Spaidăr, interlopul gălăţean care l-a luat la bătaie pe medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu, după ce acesta i-a cerut să părăsească cabinetul unde o consulta pe iubita sa, a fost condamnat recent la ani grei de închisoare.

Aproape 7 ani de puşcărie pentru interlopul gălăţean Cristi Spaidăr

După ce l-a agresat pe medic în spital, interlopul Cristi Spaidăr, pe numele real Ali Cristi Ionel, a înjunghiat un taximetrist, pe stradă. Mai mult, el este cercetat în mai multe dosare şi pentru trafic de persoane şi proxenetism.

În total, pentru tentativa de omor asupra taximetristului şi bătaia administrată medicului, interlopul a fost condamnat la 6 ani şi 9 luni de închisoare.

Ulterior, medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum este bruscat, precizând că nu se teme de agresor. „Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scria la acel moment doctorul, anunţând că a depus plângere.

Medic ginecolog, bătut în spital de un interlop

Tânărul susţine că medicul l-a înjurat, iar atunci şi-a ieşit din fire. El spune că doctorul "a făcut rasism"

"Aveam programare la medic şi, când am intrat în cabinet a facut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins pur şi simplu. Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, dar când am plecat de acolo medicul şi-a cerut scuze în faţa poliţiei" a declarat pentru Observator Cristi Spaidăr, după producerea incidentului.

Medicul precizează că interlopul venise la consult cu o tânără şi a devenit agresiv în cabinet, în timp ce doctorul îi explica situaţia. El i-a cerut să iasă din cabinet, să poată consulta în linişte pacienta, moment în care lucrurile au degenerat.

cristi spaidar interlop galati medic batut puscarie ali cristi ionel
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă