Anghel Iordănescu, surprins de suma pe care a plecat Olimpiu Moruțan! ”Marea problemă” a jucătorilor români

2 luni in urmă 29

  • UCL, play-off: Dinamo Zagreb - Sheriff, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL, play-off: Șahtior Donețk – Monaco, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Galatasaray a acceptat să plătească 5.7 milioane de euro FCSB-ului pentru mijlocașul ofensiv, la aproximativ o lună de la momentul în care l-a adus pe Alexandru Cicâldău, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6.5 milioane de euro.

Anghel Iordănescu, surprins de suma plătită de Galatasaray pe Alexandru Cicâldău

Anghel Iordănescu a recunoscut că este surprins de sumele plătite pe jucătorii tineri din Liga 1 în ultima perioadă, în condițiile în care nu au avut performanțe notabile cu echipa de club sau cu prima reprezentativă.

De asemenea, fostul selecționer a transmis că un rol important în obținerea celor 5.7 milioane de euro în urma transferului la Galatasaray al lui Olimpiu Moruțan l-a avut Giovanni Becali.

Singurul care poate explica cum s-a ajuns la suma asta este Gigi Becali sau, cu siguranță, Giovanni Becali.

Animalele nu filmează nunți sau botezuri, ci viața lor plină de aventură! Hai în Digi Online să vezi Animale cameramani, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Cert este că, în ultima perioadă, nici echipa națională, nici echipele de club, exceptând, oarecum, CFR Cluj, nu au mai făcut performanță și, cu toate astea, reușim să vindem jucători. Până la urmă, vindem la scor”, a declarat Anghel Iordănescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Marea problemă a jucătorilor români

În același timp, Anghel Iordănescu a transmis că spera ca jucătorii români să reușească să se impună la echipele la care au ajuns în străinătate și să-și schimbe mentalitatea, considerată principala problemă.

Vindem talente, dar jucători care nu au confirmat. Îi vindem în speranța că vor confirma acolo, că se vor schimba în primul rând că-și vor schimba mentalitatea, pentru că aici este marea problemă a jucătorilor noștri”, a transmis Anghel Iordănescu.

Etichete: galatasaray , anghel iordanescu , olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă