Anghel Iordănescu, șocat de câți bani a luat FCSB pe Olimpiu Moruțan: „Doar el poate explica!”

1 lună in urmă 31

Gigi Becali a făcut încă o afacere bună cu Olimpiu Moruțan, iar Anghel Iordănescu este șocat de câți bani a încasat patronul de la FCSB.

Fostul selecționer al României nu se aștepta la un asemenea transfer, în condițiile în care FCSB a ieșit rușinos din Europa, după dubla cu modesta Șahtior Karagandy.

Internaționalul român a mai fost dorit de către formația din Istanbul după ce turcii l-au cumpărat pe Alexandru Cicâldău, dar cele 7 milioane de euro oferit de către bașkani nu au fost pe placul lui Gigi Becali, care a așteptat chiar și zece milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan.

Anghel Iordănescu, șocat de transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray: „Singurul care poate explica e Gigi sau Giovanni Becali!”

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va încasa 5,7 milioane de euro pentru internaționalul român, turcii îl contrazic, iar Anghel Iordănescu nu-și explică nici el suma mare de transfer.

„Singurul care poate explica cum s-a ajuns la suma asta este Gigi Becali sau, cu siguranță, Giovanni Becali. Cert este că, în ultima perioadă, nici echipa națională, nici echipele de club, exceptând, oarecum, CFR Cluj, nu au mai făcut performanță și, cu toate acestea, reușim să vindem jucători. Până la urmă, vindem la scor”, a declarat Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

Tatăl lui Edi Iordănescu pune presiune pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

„Vindem talente, dar jucători care nu au confirmat. Îi vindem în speranța că vor confirma acolo, că se vor schimba în primul rând, că-și vor schimba mentalitatea, pentru că aici este marea problemă a jucătorilor noștri”, este convins fostul selecționer al României.

The post Anghel Iordănescu, șocat de câți bani a luat FCSB pe Olimpiu Moruțan: „Doar el poate explica!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă