Anghel Iordănescu îi face praf pe jucătorii de la FCSB: „Aș fi făcut șase schimbări la pauză! Intram în istorie”

1 lună in urmă 30

Anghel Iordănescu i-a criticat dur pe jucătorii de la FCSB! Fostul selecționer al României a mărturisit că ar fi făcut șase schimbări, la pauza meciului cu Sepsi, încheiat cu scorul de 1-1.

Dezamăgit de jocul roș-albaștrilor, Anghel Iordănescu i-a criticat pe jucători pentru atitudine, mai ales că luni a debutat Edi Iordănescu la FCSB.

Jucătorii lui Gigi Becali n-au fost iertați nici de Ilie Dumitrescu: „Fundașii laterali au mari probleme să dezvolte atacuri în ultimii 20 de metri, nu sunt centrări, nu sunt soluții, e mult de lucru, automatismele nu se fac în 4 zile, dar Edi se aștepta ca unii jucători să-l ajute mai mult”.

Anghel Iordănescu pune tunurile pe jucătorii de la FCSB: „Aș fi făcut șase schimbări!”

Dacă ar fi fost pe banca celor de la FCSB la partida cu Sepsi, Anghel Iordănescu dă asigurări că la pauză era un adevărat „cutremur” în vestiarul echipei.

„La un moment dat îl criticați pe Gigi Becali că facea câte trei schimbări la pauză. La ultimul meci, dacă aș fi fost antrenor, aș fi făcut șase schimbări la pauză. Intram în istorie! N-aveam dreptul la șase, dar cinci tot băgam! Accept ca un jucător să greșească, să aibă un randament mai scăzut, dar mă interesează implicarea lor, atitudinea lor, unitatea echipei.

Jucătorii de la FCSB mi s-au părut blocați mental. Edi are o misiune dificilă, are nevoie de timp. Sunt jucători talentați, dar trebuie să muncești mult cu ei. Nu știu dacă se va respecta până la final contractul dintre Edi și Gigi Becali. Edi are nevoie în primul rând de susținerea totală a patronului”, a declarat Iordănescu, la Digi Sport.

The post Anghel Iordănescu îi face praf pe jucătorii de la FCSB: „Aș fi făcut șase schimbări la pauză! Intram în istorie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă