Anghel Iordănescu: ”Edi a uitat să treacă în contractul cu Gigi Becali cel mai important lucru!” Ce jucător ar mai putea pleca

1 lună in urmă 25

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Și nu e vorba să nu mai intervină la emisiunile televizate și să critice jucătorii, ci să facă noi achiziții pentru Edi Iordănescu. 

Tatăl antrenorului a dat de înțeles că și fundașul Valentin Crețu ar fi pe picior de plecare, probabil pentru declarațiile date la adresa fostului tehnician al roș-albaștrilor, Dinu Todoran.

Fostul selecționer a încălcat și el o regulă autoimpusă de când Edi Iordănescu a preluat echipa. 

Anghel Iordănescu: ”E nevoie de 6 jucători la FCSB”

”Am și eu interdicție, nu prin contract ci prin consens, să vorbesc despre FCSB. Nu mă așteptam ca Gigi Becali să respecte promisiunile din contract. Cel mai important lucru pe care Edi a uitat să-l treacă în contract este susținerea patronului prin aducerea unor jucători.

E nevoie de vreo 6 jucători, lotul este restrâns, cu mulți tineri fără experiență, titlul îl câștigi cu certitudini. Antrenorul e deschis plecărilor, a plecat Morutan, s-a accidentat Coman, s-a accidentat vreo două luni și golgeterul Tănase.

Poate pleca Vali Crețu din cauza unor probleme la club, ai nevoie de jucători, banca FCSB e foarte subțire.

Șansele la titlu nu sunt legate de Dan Petrescu și CFR, ci de Gigi Becali, de aducerea a 3-4 jucători. 

Edi depinde de Gigi Becali. Dacă reușești să transferi unii jucători care să influențeze jocul și nu să stea pe bancă, atunci FCSB are șanse reale la titlu, campionatul e lung, se pot întâmpla multe”, a declarat Anghel Iordănescu la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , anghel iordanescu , valentin cretu , edi iordanescu fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă