Anghel Iordănescu are încredere în Cosmin Contra: „Sunt convins că Dinamo va ajunge în play-off”. Ce le trebuie „câinilor”

4 luni in urmă 16

Anghel Iordănescu, fost selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a vorbit despre situația din cadrul clubului Dinamo, după sosirea investitorilor spanioli.

Chiar dacă s-au produs numeroase schimbări în „Ștefan cel Mare” în ultima perioadă, Anghel Iordănescu este convins că antrenorul Cosmin Contra o va califica pe Dinamo în play-off-ul Ligii 1.

Anghel Iordănescu are încredere în Cosmin Contra

Totuși, fostul selecționer le transmite dinamoviștilor să aibă răbdare și să le acorde noilor jucători timp de adaptare.

„Este o situație specială la Dinamo. Avem nevoie de echipe de tradiție, cu istorie bogată în spate. Investitorul spaniol și Cosmin Contra au adus 14-15 jucători, dar e nevoie de timp. După experiența de la echipa națională, Cosmin Contra și-a îmbogățit palmaresul și experiența.

Nu sunt de acord cu demiterea cu Cosmin Contra, are nevoie să stea cu jucătorii ca aceștia să se adapteze. Trebuie puțină răbdare. Sunt convins că echipa Dinamo va ajunge în play-off”, a spus Anghel Iordănescu, la Metropola TV.

The post Anghel Iordănescu are încredere în Cosmin Contra: „Sunt convins că Dinamo va ajunge în play-off”. Ce le trebuie „câinilor” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă