Anghel Iordănescu a făcut calculele! Fostul selelecționer, cu gândul la Campionatul Mondial: „Rădoi să continue! Putem să terminăm pe locul 2”

2 săptămâni in urmă 2

Anghel Iordănescu mai speră să vadă România la Campionatul Mondial și îl susține pe Mirel Rădoi, chiar și după eșecul din Armenia, scor 2-3.

Fostul mare antrenor, care i-a dus pe tricolori până în sferturile Campionatului Mondial, este convins că România poate să câștige în fața Armeniei, pe teren propriu și speră la încă trei puncte chiar și în fața Macedoniei de Nord, care a dat lovitura pe terenul Germaniei: 2-1.

România a pierdut în Armenia, 2-3, iar șansele de calificare la Campionatul Mondial sunt tot mai mici, chiar dacă Anghel Iordănescu este optimist. În primele două meciuri din Grupa J, naționala lui Mirel Rădoi a câștigat cu noroc în fața Macedoniei de Nord, 3-2, dar a pierdut apoi cu nemții lui Joachim Low, scor 0-1.

Anghel Iordănescu: „Mirel Rădoi să continue la naționala României!”

„În 2004 s-a terminat 1-1 și după acel meci mi-am dat demisia. Cu toții suntem dezamăgiți și acum, a fost un joc care efectiv ne-a pus la pământ. Să ai 2-1 în minutul 72 și să pierzi cu 2-3, este groaznic. Am început meciul acceptabil, am avut posesie, am avut cât de cât jocul sub control, am revenit de la 0-1. Mirel Rădoi trebuie să continue! Este foarte greu să vină cineva și să cunoască problemele de la echipa națională.

Am această credință că poate îndrepta lucrurile și să terminăm pe locul 2. Putem câștiga în Macedonia, cu Islanda și putem cu siguranță să batem Armenia, la București. Dacă Macedonia mai joacă de zece ori cu Germania, de tot atâtea ori câștigă nemții”, a spus Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

„George Pușcaș a făcut un gest de copil! Nu este normal ca Man să piardă așa ușor mingea la mijlocul terenului, la golul lor egalizator. Nu este normal să dai spațiu jucătorilor din bandă, la nivelul acesta sunt lucruri elementare. Jucătorului român trebuie să-i repeți de 30 de ori ca să înțeleagă. Asta trebuie să facă și Mirel Rădoi, pentru că ei n-au șmecherie fotbalistică, trebuie să le bagi cu lingurița. În schimb, Niță a făcut un joc fantastic cu Germania, dar și în Armenia. Din păcate, l-am descoperit prea târziu, putea să apere și pe vremea lui Ciprian Tătărușanu”, a mai afirmat fostul selecționer al României.

The post Anghel Iordănescu a făcut calculele! Fostul selelecționer, cu gândul la Campionatul Mondial: „Rădoi să continue! Putem să terminăm pe locul 2” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă