Angelescu, de partea lui Săpunaru, după incidentele de la Târgu Jiu: ”Suntem mândri de el” + Ce i-a spus căpitanului Rapidului

4 zile in urmă 20

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Cristi Săpunaru (38 de ani), căpitanul Rapidului, a fost în centrul evenimentelor. Acesta i-a înjurat pe jandarmi și a fost la un pas de bătaie pe tunelul către vestiare. La aproape două săptămâni de la meciul de la Târgu Jiu, Comisia de Disciplină a FRF încă nu a luat vreo decizie în această speță.

Galerie Foto

Angelescu: ”Suntem mândri de Cristi”

Victor Angelescu, coproprietarul Rapidului, consideră că Săpunaru a fost provocat pentru a reacționa în modul în care a făcut-o și a dezvăluit ce discuție a avut cu fundașul giuleștenilor.

Nu cred că Săpunaru a fost responsabil, ci proasta organizare a meciului. A fost incidentul din minutul 80 cu acel foto-reporter, care, de fapt, era din galerie. S-au inflamat spiritele, s-a dat cu lacrimogene. Sunt convins că Săpunaru putea reacționa mai bine. Putea să se abțină, dar fiecare jucător, fiecare om trăiește într-un anumit fel un meci de fotbal, unul e mai calm, unul mai recalcitrant.

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

Pe mine m-a deranjat că s-a dorit asta de la început. Nu știu dacă Săpunaru e ușor de provocat, din moment ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu autocarul, din moment ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat în minutul 80 cu suporterii, din moment ce ești înjurat. Săpunaru nu e genul de jucător care să bage capul în pământ și să meargă mai departe”

Nu ar trebui să i se dea suspendare, dar, sincer, nu sunt un fin cunoscător al regulamentului. Eu cred că nu ar trebui, dar vom vedea ce se va întâmpla. Am avut o discuție în legătură cu acest eveniment. Nu cred că proiectul are de ce să aibă de suferit. Suntem mândri de Cristi, e căpitanul nostru. Nu au fost doar înjurături.

Când mergi pe tunel și sunt patru bodyguarzi care te înjură nu e ca și cum ești înjurat din tribune. Am avut o discuție asupra faptului că ar putea să reacționeze mai bine. Au fost multe atacuri, de ce nu reacționăm”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: cristi sapunaru , victor angelescu , u craiova 1948 - rapid , incidente sapunaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă