Angajatul unui magazin din Capitală, bătut de părinţii unor fete care au fost prinse în timp ce furau

1 lună in urmă 26

De Mihaela Uretu.
Publicat: 09.04.2021, 17:31.
Actualizat: 09.04.2021, 17:31

Angajatul unui magazin din sectorul patru al Capitalei, a fost bătut de tatăl unor fete care au plecat din magazin cu nişte dulciuri, fără să plătească.

Angajatul unui magazin din Bucureşti, bătut de un bărbat

  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Incidentul a avut loc ieri seară, într-un magazin de pe strada Stolnicului, din sectorul 4 al Capitalei. Angajatul magazinului a văzut cum cele două fete fură de pe rafturi mai multe dulciuri şi şi-a anunţat şefa. În momentul în care aceasta le-a cerut socoteală celor două fete, tinerele au negat că ar fi luat ceva din magazin şi s-au făcut nevăzute.

Ajunse acasă, fetele şi-ar fi minţit părinţii şi au spus că băiatul le-ar fi agresat. Aceştia s-au întors la magazin şi de aici a început un întreg scandal. Pe imaginile primite pe Fii Observator se vede cum la un moment dat, un bărbat îl loveşte pe angajatul magazinului. Deşi mai mulţi oamenii încearcă să îl oprească, acesta nu se lasă până nu îl loveşte pe tânărul în vârstă de 20 de ani cu pumni şi palme peste cap.

Cele două fete, surprinse în timp ce au furat

Angajat: Două fete până în vărsta de 13 ani au furat din magazin. Eu am văzut, a văzut şi o clientă din magazin care a început să ţipe că au furat. Fetele au fugit, iar eu m-am dus la șefa de tură să îi spun ce s-a întâmplat. Şefa a vorbit cu ele, le-a spus că nu este frumos, însă ele au spus că nu au făcut nimic. Între timp, m-am dus să verific pe camerele de supraveghere şi la un moment dat am văzut mai mulţi bărbaţi afară, în jurul şefei mele. Am ieşit să remediez situaţia, însă au început să dea în mine. Au fost agresivi şi cu doamna care se ocupă cu paza magazinului.

Tânărul a sunat la 112 pentru a reclama incidentul, însă până au ajuns poliţiştii, bărbaţii au plecat. În urma altercaţiei, băiatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Angajat: Cei de la poliţie nu l-au găsit. Mi-au spus că pot să depun plângere abia a doua zi, mai ales pentru că starea mea de sănatate nu era foarte bună. Poliţiştii mi-au spus că vor veni azi să ia filmările de la locul de munca. Până acum nu a venit nimeni.

- material realizat cu imagini şi informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă