Angajatii unei primarii din Dolj ar fi consumat alcool si ar fi jucat jocuri de noroc in sediul institutiei. Politia face cercetari

1 lună in urmă 2

Politistii doljeni au deschis o ancheta, dupa ce angajatii unei primarii din judet ar fi consumat alcool si ar fi jucat jocuri de noroc, evenimentul avand loc la sfarsitul saptamanii trecute, in cladirea institutiei.

Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj a transmis luni, printr-un comunicat, ca dupa sosirea politistilor angajatii au plecat din cladirea Primariei.

"Politistii Sectiei 15 Politie Rurala Filiasi au fost sesizati, prin intermediul numarului unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca mai multi angajati ai primariei din comuna Grecesti se afla in cladirea institutiei, unde consuma bauturi alcoolice si participa la jocuri de noroc, acestia parasind locatia cu autoturismele personale", a anuntat IPJ Dolj.

Sursa citata mentioneaza ca politistii continua verificarile in acest caz in vederea lamuririi starii de fapt, urmand ca in functie de aspectele constatate sa fie dispuse masurile corespunzatoare.

CITESTE SI:Romanul recunoscut drept unul dintre cei mai mari experti din lume in boli neuropsihice. A fost numit "cercetatorul anului 2021" in domeniul schizofrenieiStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatati din tari ale UECand ajung in Romania primele doze de Johnson&Johnson: "Are doua caracteristici care il diferentiaza de celelalte vaccinuri existente"VIDEO FOTO Imagini care taie rasuflarea filmate in Sinaia. Ursi plimbandu-se agale printre masini si oameni intr-o zi turistica plinaTopul celor mai periculoase bombe calorice. Ce contin mancarurile consumate pe repede inainte de foarte multi romani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă