Angajații unei primării din Dolj, acuzați că au făcut chef cu băuturi alcoolice și jocuri de noroc, în pandemie. Primar: „Am avut o ședință mai lungă”

1 lună in urmă 17

Mai mulţi angajaţi ai primăriei din comuna Greceşti, județul Dolj, sunt acuzați că în noaptea de 19 martie au rămas în clădirea instituției și au organizat o petrecere, a scris Gazeta de Sud. Primarul Marcel Corîci neagă că a fost un chef și spune că a avut o ședință mai lungă alături de consilieri.

Poliţiştii Secţiei 15 Rurală Filiaşi au fost sesizaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, despre acest incident.

În sesizare s-a anunțat că angajații primăriei se află în clădirea instituţiei, unde consumă băuturi alcoolice şi participă la jocuri de noroc. Aceştia au părăsit locaţia cu autoturismele personale.

„Poliţiştii continuă verificările în acest caz în vederea lămuririi stării de fapt, urmând ca, în funcţie de aspectele constatate, să fie dispuse măsurile corespunzătoare”, a transmis IPJ Dolj.

Marcel Corîci, primarul localității cu 1.700 de suflete, a declarat pentru Libertatea că „a fost petrecere în mintea unora! Dacă prezența a trei-patru persoane într-un loc e chef, atunci da, au dreptate!”.

Edilul, în funcție din 2012, afirmă că „singurul lucru real a fost că am avut o ședință mai lungă cu consilierii PSD. Mi s-a stricat mașina și l-am așteptat pe fi-miu să vină să mă ia. Când a sosit poliția, nu mai era nimeni, plecase toată lumea. Să cerceteze cât vor! Am unii prin comună care se luptă să câștige postul de primar și se ocupă numai cu reclamații. Ei au sunat la 112. Am 40 de ani de muncă în administrație, cu fapte, nu cu vorbe”.

Foto: comunagrecesti.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă