Angajatii Primariei Sectorului 1, verificati la sange de Clotilde Armand. Anuntul facut de aceasta

2 luni in urmă 3

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anuntat ca va demara o serie de verificari in ceea ce-i priveste pe angajatii din subordine. Armand vrea sa afle daca sunt persoane trimise in judecata, asa cum s-a intamplat cu trei salariati din institutie, acestia fiind suspendati ulterior din functie.

"Am dispus Aparatului de Specialitate al Primariei Sectorului 1 sa inainteze catre toate departamentele si subordonatele institutiei o adresa prin sa ne comunice daca sunt angajati trimisi in judecata pentru infractiuni incompatibile cu statutul de functionar public, infractiuni prevazute de Codul Administrativ", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

"Spun asta pentru ca ieri am aflat intamplator despre un angajat al primariei trimis in judecata pentru evaziune fiscala si spalare de bani - fapte incompatibile cu functia detinuta. Astazi l-am suspendat din functie pana la solutionarea definitiva a dosarului si asa voi face cu toti angajatii trimisi in judecata pentru infractiuni incompatibile cu functia publica", a completat primarul.

"PS: Cei doi directori de la ADP Sector 1 trimisi in judecata de DNA intr-un dosar de coruptie, suspendati de mine din functie, in urma cu 2 zile, si-au luat brusc concediu medical dupa ce au aflat decizia mea. Astept sa le vad adeverintele si cine este medicul care le-a semnat", a mai scris ea.

Citeste si:

EXCLUSIV Mascatii au descins la o adresa gresita din Ilfov si i-au amenintat cu moartea pe proprietarii nevinovati: "Mi-au pus arma in piept si au vrut sa-mi impuste cainele"Avertismentul medicilor pentru parinti: Incep sa apara destul de des cazuri de sindrom inflamator multisistemic post-COVIDCum sa iti calculezi singur salariul netRomanca din Italia ucisa cu sadism cand a anuntat ca e insarcinata. "Nici nu stiu ce m-a apucat de am omorat-o"Un medic roman s-a infectat cu Covid-19 dupa a doua doza de vaccin. Cum isi explica imbolnavirea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă