Angajații din SUA au termen să se vaccineze anti-Covid. Anunțul președintelui Joe Biden

3 săptămâni in urmă 12

Angajații din SUA au termen să se vaccineze / Foto: Profi Media Angajații din SUA au termen să se vaccineze / Foto: Profi Media

Angajații din Statele Unite au termen să se vaccineze anti-Covid până pe 8 ianuarie 2022, a anunțat Administrația Prezidențială. Câteva companii au reacționat deja si si-au avertizat muncitorii. 

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 20:13

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Obligația de vaccinare se adresează firmelor care au cel puțin 100 de angajați. Este și cazul unui important producător auto din America. Acesta a cerut întreg personalului să se vaccineze... nu până pe 8 ianuarie, ci până pe 8 decembrie!

În caz contrar, salariații vor fi trimiși în concediu fără plată. Cei care refuză imunizarea și nu au o justificare medicală sau de ordin religios nu-și vor mai primi salariile.

Locurile de muncă le vor fi păstrate timp de 30 de zile. 

,,Treaba mea e să fiu președinte, adică să-i protejez pe toți americanii. Ceea ce privește și aspectul muncii, pentru care dezvoltăm o lege, în regim de urgență, care să le ceară angajatorilor, cu cel puțin 100 de angajați, să le solicite vaccinarea și să se asigure că toți vor fi vaccinați’’, a declarat Joe Biden, președintele SUA.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă