Angajari la Politia Animalelor. Judetul in care niciunul dintre cei 19 candidati pentru postul de ofiter nu a trecut de proba sportiva

1 lună in urmă 1

Concursul organizat de IPJ Sibiu pentru postul de ofiter in cadrul Politiei Animalelor se reia dupa ce niciunul dintre cei 19 candidati inscrisi in cursa nu au reusit sa treaca proba sportiva.

Potrivit oradesibiu.ro, IPJ Sibiu a scos la concurs trei posturi de agent si un post de ofiter. In cursa pentru cele trei posturi de agent s-au inscris 57 de candidati, iar pentru postul de ofiter 19 candidati.

Sursa citata arata ca testul pentru postul de ofiter va fi reluat dupa ce niciunul dintre cei 19 candidati nu a reusit sa treaca de proba sportiva.

"Pentru postul vacant de ofiter de politie (ofiter principal I), niciunul dintre cei trei candidati planificati sa sustina proba de evaluare a performantei fizice nu a promovat aceasta proba. In aceasta situatie, nefiind depuse contestatii, procedura de ocupare a postului a incetat", a declarat Luciana Lazar, purtator de cuvant al IPJ Sibiu, pentru oradesibiu.ro.

Sursa citata mai arata ca la concurul pentru cele trei posturi de agenti, din cei 57 de candidati inscrisi, 29 au trecut proba, 14 au picat, iar 14 nu s-au prezentat. In urma probei scrise, unul dintre posturile de agent a fost ocupat de candidatul care a luat nota cea mai mare, iar patru candidati care au avut aceeasi nota vor participa la un interviu de departajare pentru celelalte doua posturi ramase neocupate.

CITESTE SI:
Riscurile pensionarii si cum le previi: Traiesti mai mult decat pensia privataPovestea trista a celui mai vechi roman din paradisul insulelor Canare. "Tata nu mi-a reprosat niciodata ceea ce s-a intamplat"Un procuror de la Sectia Speciala cere renumararea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1, castigate de Clotilde ArmandVioleta Alexandru publica o lista cu peste 50 de sporuri. Bugetari cu spor de consemn la domiciliuCrescuta cu inghetata si nu o suporta pe Simona Halep inca de mica. Povestea Soranei Cirstea, romanca care a socat tenisul mondial cu gesturile sale


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă