"Anett, m-ai zdrobit!" Primele cuvinte ale Simonei Halep, după finala pierdută la Transylvania Open. Mesaj pentru soțul ei

3 săptămâni in urmă 20

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

"Anett, m-ai zdrobit!" Primele cuvinte ale Simonei Halep, după finala cu Anett Kontaveit, de la Transylvania Open

"Anett, m-ai zdrobit! Acum ți s-au deschis porțile spre Turneul Campioanelor. Ai avut un an foarte bun și îți doresc succes. Dar bucură-te de asta, pentru că e o zi specială.

Am avut o săptămână grea, a fost un an greu pentru mine și nu mă așteptam să joc atât de bine în săptămâna asta, dar acasă e bine, mă simt mereu bine. E o plăcere să fiu aici, arată foarte bine, e foarte buine organizat turneul și va fi frumos și anii următori.

Din păcate, nu a fost să fie, dar Anett a fost prea bună. E o onoare și o plăcere să fiu aici în aceste zile dificile", a spus Simona Halep la final.

Marea miză pentru Kontaveit era calificarea la Turneul Campioanelor de la Guadalajara (10-17 noiembrie), pe care o putea obține doar în cazul în care câștiga finala de la Cluj. A făcut-o și adevansat-o pe Ons Jabeur.

Mesajul Simonei Halep pentru soțul ei, Toni Iuruc

Simona Halep a avut un an plin și extrem de greu. Dacă accidentările au măcinat-o, ea a avut parte totuți și de un moment fericit, pentru că s-a căsătorit cu Toni Iuruc, căruia a ținut să-i transmită un mesaj.

"Mulțumesc echipei mele, care a fost alături de mine și m-a susținut. Hai să muncim și să mai avem parte de mai multe finale și titluri. Vreau să îi mulțumesc și soțului meu, îți mulțumesc că ești în viața mea și mulțumesc și familiei mele, care mă urmărește de acasă și sper să vă am în boxa mea la următorul turneu.

E trist fără spectatori, da știu că ați fost la tv și ne-ați susținut, am simțit energia voastră și vă mulțumim toate româncele care am participat. E o plăcere să joc, să fiu aici, la acest turneu, în țara noastră și de ce nu, să sperăm că voi mai juca finale aici și că voi câștiga trofee aici, acasă", a concluzionat Halep.

Pentru Kontaveit, Transylvania Open este al patrulea din acest an. De cealaltă parte, Simona Halep rămâne fără trofeu WTA din septembrie 2020.

Etichete: simona halep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă