Andy Murray, îngrijorat de starea lui Novak Djokovic: „Sper că este bine, au ieșit niște chestii care nu arată bine”

1 săptămână in urmă 21

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022, 19:05 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 19:21

Andy Murray, fost lider ATP, a vorbit despre situația lui Novak Djokovic de la Australian Open. Sârbul se judecă cu statul australian pentru dreptul de a intra în țară și a participa la primul mare Grand Slam al anului.

Britanicul Andy Murray, adversar și bun prieten al lui Djokovic, și-a exprimat îngrijorarea pentru situația prin care trece Novak. 

 „Facem totul ca să îi fie permisă intrarea în Australia”

AUSTRALIA

Prim-ministrul Serbiei sare în ajutorul lui Djokovic: „Facem totul ca să îi fie permisă intrarea în Australia”

„Voi spune două lucruri despre el. Primul lucru este că sper că Novak este OK. Îl cunosc bine și am avut întotdeauna o relație bună cu el și sper că este bine. Al doilea lucru pe care îl voi spune despre această situație… nu este deloc bine pentru tenis și nu cred că este bine pentru nimeni dintre cei implicați. Cred că este foarte rău”, a declarat Murray potrivit The Age

Murray: „Vreau să aflu mai întâi toate faptele înainte de a-mi spune părerea”

Fosul lider ATP nu a vrut să comenteze conflictul dintre Djokovic și statul australian, acesta declarând că așteaptă toate detaliile la proces pentru a putea să-și formeze o opinie.

„Vreau să aștept să iasă la iveală toate faptele despre ceea ce s-a întâmplat, pentru că în fiecare zi apare ceva nou și auzim informații noi tot timpul. Vreau să aud exact care este situația, înainte de a face alte comentarii. Nu ar fi corect altfel, deoarece sunt speculații. 

Au ieșit niște chestii care chiar nu arată bine. Vreau să aflu mai întâi toate faptele înainte de a-mi spune părerea despre tot ce s-a întâmplat”, a precizat Murray.

Novak Djokovic își așteaptă procesul

Novak Djokovic încă speră să-i fie permis accesul în țară, astfel încât să participe la Australian Open (17 - 30 ianuarie), turneul de Grand Slam pe care l-a câștigat de 9 ori în carieră. 

Procesul care va decide dacă Nole are drept de joc la Australian Open are loc la noapte, în jurul orei 01:00.

Citește alte știri din tenis:

Djokovic, „înțepat” de căpitanul Spaniei de la ATP Cup: „Promit că noi avem pașapoarte Covid-19” » Cum au reacționat fanii

Prins cu minciuna?! Imaginea publicată de L'Equipe dă peste cap alibiul lui Djokovic

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă