Andy Murray, gest extrem după ce a ratat Australian Open din cauza COVID-19: „Le-am dat «unfollow» tuturor jucătorilor”

2 săptămâni in urmă 1

Murray primise un wild-card din partea organizatorilor de la Melbourne, însă a fost diagnosticat cu COVID-19 și nu a mai putut ajunge în Australia. Ratarea competiției de la Antipozi l-a demoralizat pe jucătorul de 33 de ani, care a luat decizia să nu se uite la niciun meci. 

„Am urmărit foarte puțin. Îmi doream foarte mult să fiu acolo, iar în mine a fost o luptă. Le-am dat «unfollow» tuturor jucătorilor pe care îi urmăream pe social media pentru că pur și simplu nu voiam să văd ce se întâmplă acolo”, a dezvăluit Murray, potrivit BBC

Britanicul a comentat și deznodământul finalei Djokovic - Medvedev. Sârbul s-a impus cu 3-0 la seturi, însă victoria lui Nole, de nouă ori campion la Melbourne, nu l-a luat prin surprindere pe Murray: „Băieții tineri nu au arătat că sunt nici măcar aproape să-i doboare pe cei mari. La US Open, Dominic Thiem a făcut ce trebuie să facă pentru a câștiga turneul, dar, dacă Djokovic nu arunca acea minge în gâtul arbitrei de linie, am fi avut același rezultat”.”

5 finalea jucat Andy Murray la Australian Open, toate pierdute

Andy Murray a ratat Australian Open din cauza COVID-19

Organizatorii de la Australian Open i-au oferit o invitație pe tabloul principal lui Andy Murray. Britanicul a avut ghinion. A fost confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar pe 14 ianuarie, înainte ca zborurile charter puse la dispoziție de australieni să ducă la Melbourne jucătorii. Murray a ieșit din carantină pe 28 ianuarie, dar nu a putut ajunge la timp la Antipozi pentru a respecta protcolul anti-COVID impus de guvernul australian. 

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic și secretele vindecării miraculoase de la Australian Open: „Veți vedea cum a fost posibil să mă recuperez”

Ce făcea soția unui șofer român de TIR în lipsa acestuia. Înregistrările intime pe care bărbatul le-a trimis socrilor

Libertatea

Playtech: Cum i-a distrus Antonia cariera lui Alex Velea. Frustrat, artistul rupe tăcerea și spune tot ADEVĂRUL!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă