Andy Murray, despre Novak Djokovic: ”Nu vreau să-l lovesc când este la pământ!”

1 săptămână in urmă 10

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

De asemenea, fostul lider mondial (7 noiembrie 2016) nu dorește să-l critice pe jucătorul sârb, fiindcă situația este deja una dificilă, iar ”Nole” nu mai are nevoie și de alte ”palme”.

Vineri dimineață, ministrul Imigrației din Australia, Alex Hawke, a decis ca viza sârbului să fie anulată. Câteva ore mai târziu, deportarea a fost suspendată, iar o audiere finală va avea loc în cursul zilei de duminică.

Dacă va primi un răspuns pozitiv, el va juca luni în primul tur de la Australian Open.

Andy Murray vrea ca scandalul să încheie definitiv!

Novak Djokovic și Andy Murray sunt doi mari rivali din circuitul ATP. Cei doi s-au întâlnit de 36 de ori, scorul fiind 25-11 pentru jucătorul din Serbia.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Britanicul Andy Murray nu vrea să dezvolte foarte mult acest subiect, ci vrea ca întregul scandal să se sfârșească, o dată pentru totdeauna.

Nu este o situaţie bună. Nu o să-l lovesc pe Novak când este la pământ. Nu este pentru nimeni o situaţie bună. Nu ştiu care va fi procesul acum. Nu ştiu ce cale va alege, dacă poate face apel şi cât ar dura. Se poate antrena în continuare pe parcursul procesului? Poate participa la turneu? N-am nicio idee. Evident, vreau ca situaţia să se rezolve. Cred că ar fi bine pentru toată lumea. S-a lungit totul prea mult şi nu este bine pentru tenis, nu este bine pentru Australian Open şi nici pentru Novak. Evident, mulţi oameni au criticat de asemenea guvernul aici. Nu a fost bine”, a declarat Andy Murray, conform www.gbnews.uk.

Etichete: novak djokovic , andy murray , australian open

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă