Andrei Vlad, taxat dur după ce a fost titularizat la FCSB. „Mi s-a părut destul de arogant și nu știu de ce!”

2 luni in urmă 21

Andrei Vlad a revenit în poarta celor de la FCSB la meciul cu Gaz Metan Mediaș, dar goalkeeperul roș-albaștrilor nu a scăpat de critici.

Helmut Duckadam l-a taxat pe internaționalul român la finalul meciului câștigat de FCSB în fața celor de la Gaz Metan, scor 2-1.

Fostul mare internațional român este de părere că Andrei Vlad a avut o reacție foarte arogantă și i-a transmis acestuia să încerce să fie mai modest, deoarece calități are și ar trebui să le fructifice.

Andrei Vlad, taxat de Helmut Duckadam după ce a fost titularizat la FCSB

Andrei Vlad a revenit în poarta FCSB-ului, după ce Gigi Becali a decis să nu se mai bazeze pe serviciile sale după eliminarea din Conference League. Mai mult, goalkeeperul a fost aproape de o revenire la Universitatea Craiova, acolo unde Gigi Becali l-a propus.

„Nu cred. După ultimul interviu, după ultimul joc, mi s-a părut destul de arogant şi nu ştiu de ce. Pentru că eu cred că ar trebui să fie mult mai modest, calităţi are, important este să le fructifice”, a spus Helmuth Duckadam, citat de Telekom Sport.

Ironiile lui Andrei Vlad după FCSB – Gaz Metan 2-1

Andrei Vlad a fost taxat de către fostul mare portar al echipei roș-albastre după declarația făcută de căte acesta la finalul meciului câștigat de FCSB pe teren propriu în fața celor de la Gaz Metan, scor 2-1.

Goalkeeperul  grupării antrenate de Dinu Todoran a dezvăluit că nu a fost surprins că Gigi Becali l-a titularizat la meciul cu Gaz Metan Mediaș, toate acestea deși a fost în negocieri cu Universitatea Craiova.

„Pentru mine, n-a fost o surpriză revenirea mea în poartă. M-am pregătit bine şi trebuia să revin în poartă. Nu-mi făcusem niciun bagaj nici pentru plecarea la Craiova. A fost o perioadă dificilă, dar am trecut peste ea, iar acum trebuie să joc din ce în ce mai bine. Sunt obişnuit cu criticile, eu trebuie să-mi văd de viaţa mea în continuare, iar timpul le va rezolva pe toate. Sunt la FCSB şi voi apăra aici până voi pleca de la această echipă”, a spus Andrei Vlad la finalul meciului FCSB – Gaz Metan 2-1.

 

The post Andrei Vlad, taxat dur după ce a fost titularizat la FCSB. „Mi s-a părut destul de arogant și nu știu de ce!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă