Andrei Vlad, încrezător înaintea meciului cu Ungaria U21: „Trebuie să câștigăm!”. Ce spune despre prestația României U21 în meciul cu olandezii | VIDEO

3 săptămâni in urmă 1

Andrei Vlad (21 de ani), portarul echipei naționale de tineret a României, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu Olanda (Țările de Jos), încheiat la egalitate, scor 1-1.

România U21 și Olanda U21 s-au întâlnit în cadrul primului meci de la Campionatul European de tineret și au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Andrei Vlad, încrezător înaintea meciului cu Ungaria U21

În cel de-al doilea meci de la turneul final din Ungaria, România U21 va întâlni reprezentativa de tineret a țării gazdă, sâmbătă, 27 martie, de la ora 19:00, pe Bozsik Arena, în Grupa A a Campionatului European de tineret. Andrei Vlad nu concepe alt rezultat decât victoria, însă nu își subestimează adversarii.

„Noi am încercat să facem un joc foarte bun și ne-a ieșit, ne-a ieșit foarte bine, chiar dacă în prima repriză ne-au dominat foarte clar, în a doua am avut și noi ocazii. Nu putem fi nefericiți pentru că prima repriză să spunem că a fost a lor, iar noi 20 de minute am fost peste ei. A fost un rezultat echitabil.

Pentru noi este trist că nu avem suporterii alături de noi, acum doi ani a fost o cu totul altă atmosferă dar noi trebuie să ne facem treaba cu sau fără suporteri.

A fost important că am revenit în joc. E important că joc la echipa de club meci de meci și asta se vede în jocul meu. Golul lui Ciobanu a fost un gol extraordinar. Marius Marin e căpitanul nostru, normal că trebuia să ne țină un discurs ca să ne motiveze. Nu cred că s-au schimbat multe la echipa națională, plecăm tot cu mingea la picior de la portar și cred că asta este bine pentru noi.

Cu Ungaria nu știu dacă suntem favoriți, noi trebuie să câștigăm acest meci. Meciul Ungariei de aseară îl vom viziona în această seară”, a spus Andrei Vlad, la conferința de presă.

The post Andrei Vlad, încrezător înaintea meciului cu Ungaria U21: „Trebuie să câștigăm!”. Ce spune despre prestația României U21 în meciul cu olandezii | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă