Andrei Vlad, în mare formă! „Messi al portarilor”, super paradă în meciul FC Argeș – FCSB | VIDEO

1 lună in urmă 1

Andrei Vlad a dovedit încă o dată că trece printr-o formă excelentă! Portarul celor de la FCSB a avut o intervenție superbă la ocazia mare ratată de Mediop.

După un început mai bun al roș-albaștrilor, piteștenii au echilibrat meciul, iar Andrei Vlad s-a evidențiat în minutul 19, atunci când a scos fantastic lovitura de cap trimisă de Mediop, din apropiere.

Duelul dintre FC Argeș și FCSB este LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro.

Andrei Vlad, încă o super paradă pentru FCSB! I-a refuzat golul lui Mediop

FC Argeș putea să o conducă pe FC Argeș după 19 minute, însă Andrei Vlad i-a refuzat golul lui Mediop. Portarul lăudat de Gigi Becali de multe ori a fost pe fază la lovitura de cap a atacantului senegalez și a avut un reflex formidabil, respingând balonul peste poartă.

VIDEO: Parada lui Andrei Vlad cu FC Argeș

Andrei Vlad trece printr-o perioadă excelentă și a dovedit asta și în victoria celor de la FCSB cu Astra Giurgiu, atunci când a fost iar la înălțime într-un moment în care scorul era 0-0.

Giurgiuvenii au fost aproape de deschiderea scorului după o fază superbă inițiată de Budescu. Acesta a pasat în spatele apărării gazdelor, mingea a ajuns la Sousa, care a centrat în fața porții. Andrei Vlad a scos însă senzațional, la reluarea din câțiva metri a lui Mihai Răduț.

Andrei Vlad s-a remarcat și în derby-ul de la Craiova, atunci când a avut o super intervenție în fața lui Ivan Mamut.

Eu l-am văzut prima dată apărând la un meci FCSB II cu Universitatea Craiova II. Mi-a făcut o impresie extraordinară! După accea l-am văzut la echipa națională de juniori și m-a impresionat foarte mult, cu câtă maturitate vorbea din poartă. Gigi (n. n. Gigi Becali) m-a întrebat și am spus că eu cred că se poate face un portar foarte bun” – Mihai Stoica, despre Andrei Vlad

The post Andrei Vlad, în mare formă! „Messi al portarilor”, super paradă în meciul FC Argeș – FCSB | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă