Andrei Vlad, antrenamente „spartane” la FCSB! Provocare nouă pentru portarii lui Edi Iordănescu | VIDEO

1 lună in urmă 16

Andrei Vlad, portarul în vârstă de 22 de ani al lui FCSB, a fost protagonistul unui antrenament epuizant, înaintea partidei cu FC Argeș din campionat.

FCSB și FC Argeș se întâlnesc duminică, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, pe Stadionul Gloria din Buzău. Partida va fi transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Cei de la FCSB au publicat pe rețelele sociale un videoclip în care au prezentat noul „inamic” al portarilor lui Edi Iordănescu.

Andrei Vlad, antrenamente „spartane” la FCSB! Provocare nouă pentru portarii lui Edi Iordănescu

Andrei Vlad și Cătălin Straton au fost serios încercați de către antrenorul de portari Marius Popa, care le-a testat rezistența și forma fizică prin intermediul unui nou dispozitiv.

„Portarii noștri s-au antrenat cu noul dispozitiv Sniper, menit să le testeze reacțiile. Antrenorul Marius Popa i-a pus la încercări grele pe Vlad și Straton, după cum puteți vedea în videoclipul de mai jos”, au explicat reprezentanții clubului FCSB.

Antrenorul Edi Iordănescu a ieșit din izolare

Înaintea partidei cu FC Argeș, Edi Iordănescu a susținut prima conferință de presă după perioada petrecută în izolare din cauza infectării cu COVID-19.

„Mă simt foarte bine, pentru că, în această perioadă, mi-au lipsit băieții, mi-a lipsit munca noastră. A trebuit să trec și prin această situație. Cred că cel mai tare m-a apăsat faptul că stând acasă în izolare am simțit că nu pot să ajut așa cum ar trebui și nu pot să fiu lângă băieți. Departe de ei, am avut încredere totală în partea din staff care mi-a rămas sănătoasă și care a fost alături de ei, sunt sigur că în linii mari obiectivele antrenamentele s-au atins, din păcate cu foarte puțini jucători, pentru că știți și situația celor care au fost și sunt în continuare cu probleme.

Eu vreau să spun următorul lucru: nu doresc niciunei echipe din fotbalul românesc să treacă prin perioada prin care am trecut noi, din toate punctele de vedere. Și cei care ne-au condamnat sau care au avut în minte fel și fel de scenarii au fost într-o eroare gravă. Din păcate, nu am putut să ne antrenăm cum trebuie, nu am putut să facem fotbal și a trebuit să ne adaptăm la situația asta extrem de complicată”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

The post Andrei Vlad, antrenamente „spartane” la FCSB! Provocare nouă pentru portarii lui Edi Iordănescu | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă