Andrei Vlad a fost cu ochii pe Florin Niță și speră să îl „copieze” în meciul cu Germania U21: „Am învățat câteva lucruri de la el!” | VIDEO

1 lună in urmă 8

Echipa națională de tineret se pregătește pentru meciul cu Germania U21, de la EURO, iar portarul Andrei Vlad (21 de ani) a prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă.

Meciul dintre Germania U21 și România U21, ultimul din grupele Campionatului European de tineret, se va disputa marți, 30 martie, de la ora 19:00, pe Bozsik Arena, din Budapesta.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Andrei Vlad, înainte de Germania U21 – România U21: a furat meserie de la Florin Niță

„Suntem sigură că vom avea un meci foarte greu. Îl așteptăm cu mare nerăbdare și sperăm să ne bucurăm la final. Sunt fericit că am făcut un meci bun (n.r. cu Ungaria U21). Sper să fac mâine un meci foarte bun și să câștigăm. Nu contează ce este pe hârtie, contează ce este pe teren și ce facem noi pe teren. Sunt fericit că joc și asta mă motivează să fac jocuri din ce în ce mai bune.

Mă gândesc doar la meciul nostru. Nu am nicio așteptare de la meciul lor (n.r. Olanda U21 – Ungaria U21)”, a spus Andrei Vlad, la conferința de presă.

Florin Niță (33 de ani) a făcut un meci bun la prima reprezentativă, în fața Germaniei, iar Andrei Vlad a recunoscut că a furat meserie de la fostul său coleg de la FCSB.

„Pe Florinel (n.r. Florin Niță) îl cunosc de când am fost colegi la Steaua (n.r. FCSB). Este un tip super profesionist și cred că am învățat câteva lucruri de la el, am luat câteva lucruri de la el. Da, îmi doresc să apăr cât mai bine, sunt motivat să câștigăm și să fac un meci bun”, a mai spus Andrei Vlad.

Regretă Andrei Vlad că nu este naționala mare?

Întrebat dacă se gândește să facă pasul la o echipă din străinătate, Andrei Vlad nu a dorit să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect: „Sunt într-un moment bun al carierei mele. Deocamdată mă gândesc să continui pe aceeași pantă și să progresez din ce în ce mai mult”.

În ceea ce privește prezența sa la naționala de tineret, și nu la prima reprezentativă, deși este unul dintre cei mai în formă portari din Liga 1, Andrei Vlad rămâne modest și concentrat la Campionatul European de tineret.

„În viață trebuie să o luăm pas cu pas. Deocamdată, sunt aici și sunt foarte fericit că sunt alături de colegii mei și am început destul de bine acest campionat. Dar dacă mâine nu vom reuși să scoatem cele trei puncte, munca noastră din spate se cam anulează”, a explicat portarul lui FCSB.

The post Andrei Vlad a fost cu ochii pe Florin Niță și speră să îl „copieze” în meciul cu Germania U21: „Am învățat câteva lucruri de la el!” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă