Andrei Vlad a comis-o din nou, în meciul cu Academica Clinceni! Reacție genială a lui Florin Călinescu

1 lună in urmă 20

Andrei Vlad a comis-o din nou, în meciul cu Academica Clinceni! Portarul celor de la FCSB a stat extrem de prost între buturi, în prima repriză de pe Arena Națională, și a fost executat cu un șut fantastic de atacantul ilfovenilor, Michael Omoh, în minutul 45.

Ținând cont de faptul că șutul a venit de la aproximativ 30 de metri, iar acțiunea nu era una care să pară foarte periculoasă pentru Clinceni, Andrei Vlad nu avea niciun motiv să stea la șase metri în fața liniei porții.

Șutul lui Michael Omoh a fost și un pic deviat de intervenția întârziată a lui Adrian Șut, iar balonul s-a oprit în plasa porții lui Andrei Vlad.

Andrei Vlad, plasament de neînțeles la golul Academicii Clinceni

Aflat la microfonul de comentator al celor de la Prima TV, Florin Călinescu a avut o reacție memorabilă la faza golului lui Omoh:

„Yeeeeheheehehe. Vorbeam de Vlad! Cred se gândea că are marți..Un șut bunicel, dar nu Folha Seca. Sau Folha Seca e din voleu?”, a exclamat Florin Călinescu.

Suporterii celor de la FCSB s-au obișnuit cu greșelile portarului în vârstă de 21 de ani. A comis-o în campionat cu CFR Cluj, dar și în Conference League, cu Shakhtar Karagandy. De fiecare dată, a respins balonul în zona centrală, așa cum te învață să nu faci niciodată, încă de pe vremea junioratului. Andrei Vlad are în „palmares” mai multe greșeli comise și-n sezoanele anterioare, însă conducerea îi acordă în continuare credit.


Echipele de start:

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Cordea, Șut, Olaru – Ianis Stoica, Keșeru, V. Gheorghe
Rezerve: Straton, Miron, Haruț, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Musi
ANTRENOR: Edward Iordănescu

Academica: E. Dobre – Fl. Achim, Bilali, Patriche, Pîrvulescu – Moulin, Cascini – Cioiu, Chandarov, De Amorim – Omoh
Rezerve: Păun, Gardoș, Pashov, Gavra, Vanzo, Ventura, Kazlauskas, Dumitrache, Goma
ANTRENOR: Ionuț Chirilă

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj)


 

The post Andrei Vlad a comis-o din nou, în meciul cu Academica Clinceni! Reacție genială a lui Florin Călinescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă