Andrei Rațiu a dezvăluit de ce a ales să joace la Huesca: ”Au fost mai multe oferte, dar asta m-a convins!”

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: Voluntari - Academica Clinceni, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Farul, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ultimul care făcea parte din lotul unei echipe din Primera Division era Andrei Rațiu - jucătorul lui Villarreal a ajuns recent la Huesca.

Fundașul dreapta a semnat un contract pe 3 ani cu noua sa echipă și a explicat de ce a ales Huesca, deși avea și alte oferte.

”Am preferat să vin la Huesca pentru că mi-a oferit cel mai interesant proiect sportiv. Au fost mai multe oferte, dar asta m-a convins.

Coechipierii m-au primit foarte bine, știam pe câțiva dintre ei, acum vreau să capăt încredere și să mă integrez cât mai repede.

A fost greu să mă despart de Villareal după atâta timp, dar aveam nevoie de o schimbare, au fost cuvintele lui Rațiu de la prezentare. 

Andrei Rațiu: ”Vreau să ajut Huesca să revină în La Liga”

SAD Huesca a retrogradat la finalul sezonului trecut din Primera Division, iar Rațiu ar putea debuta chiar la primul meci din Segunda, cel cu Eibar de pe teren propriu. 

Fundașul român a jucat deja într-un amical chiar dacă abia se întorsese de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

”Am vorbit mult cu antrenorul Nacho Ambriz, am înțeles ideile sale. Vreau să ajut Huesca să revină acolo unde îi este locul, în La Liga. Trebuie să promovăm cât mai repede posibil”, a precizat Andrei Rațiu.

Andrei Rațiu este format la centrul de copii și juniori al lui Villarreal, dar la prima echipă nu a bifat decât o apariție, în 2019, în ultima parte a meciului cu Valencia din sferturile de finală ale Europa League.

Etichete: andrei ratiu , andrei ratiu villarreal , andrei ratiu huesca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă