Andrei Radu, prezentat oficial la Dinamo! Cu cine se va lupta pentru un loc de titular în echipa lui Cosmin Contra

4 luni in urmă 11

Andrei Radu, fundaș stânga în vârstă de 24 de ani, a semnat cu Dinamo și a fost prezentat oficial prin intermediul rețelelor sociale.

Ultima dată împrumutat de către CFR Cluj la Poli Iași, Andrei Radu a semnat o înțelegere pe trei sezoane cu Dinamo, echipă la care revine după patru ani.

Andrei Radu, prezentat oficial la Dinamo

La prezentarea oficială, Andrei Radu a fost însoțit de către Rufo Collado, directorul sportiv spaniol al lui Dinamo.

„Noul jucător dinamovist a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract pentru următorii trei ani cu Dinamo București și va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra”, informează reprezentanții clubului Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Andrei Radu, concurență „grea” pe post

Pe postul de fundaș stânga, antrenorul Cosmin Contra l-a preferat până acum pe Isma Lopez, spaniolul în vârstă de 30 de ani crescut de Athletic Bilbao.

Acest transfer al lui Andrei Radu vine însă la fix. Isma Lopez a încasat cartonașul roșu în meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, în etapa a șasea din Liga 1, și va fi suspendat. Isma Lopez a fost campion european cu Spania U17 și a adunat 66 de meciuri în La Liga, reușind să înscrie două goluri și să ofere trei assist-uri. De asemenea, are 95 de meciuri în liga a doua spaniolă, reușind opt goluri și 11 pase de gol.

Andrei Sin (28 de ani) este celălalt fundaș stânga al lui Dinamo. Pe el însă Cosmin Contra l-a anunțat că nu mai are nevoie de serviciile sale și a fost trimis la echipa a doua a lui Dinamo. Andrei Sin a adunat peste 70 de meciuri în Liga 1.

Cifrele lui Andrei Radu

17 meciuri a jucat Andrei Radu la Poli Iași, în sezonul trecut al Ligii 1. 34 de selecții și 5 goluri a adunat Andrei Radu pentru reprezentativele de juniori ale României, 10 pentru România U21, 4 pentru România U18 și 20/5 pentru România U17. 30 de meciuri jucate are Andrei Radu în total în Liga 1, pentru Poli Iași, Concordia Chiajna, CFR Cluj și Dinamo. 10 meciuri a jucat Andrei Radu pentru Dinamo, în perioada 2012-2013, dintre care 9 pentru echipa secundă și doar unul pentru prima echipă. 350 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Radu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Bine ai revenit la Dinamo București, Andrei Radu!

București, 5 octombrie 2020. Dinamo București și CFR Cluj au ajuns…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 5 octombrie 2020

The post Andrei Radu, prezentat oficial la Dinamo! Cu cine se va lupta pentru un loc de titular în echipa lui Cosmin Contra appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă