Andrei Prepeliță, încrezător după victoria cu Astra: „Putem să sperăm la mai mult!”. Obiectivul celor de la FC Argeș

2 săptămâni in urmă 17

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, s-a declarat mulțumit de jocul prestat de către elevii săi în meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0.

Astra Giurgiu și FC Argeș s-au întâlnit în cadrul etapei a treia din play-out-ul Ligii 1, iar piteștenii au învins la limită, scor 1-0, după golul marcat de către Cephas Malele, din penalty, în minutul 77.

La finalul acestei partide, Andrei Prepeliță a anunțat obiectivul lui FC Argeș. Piteștenii își doresc să încheie acest sezon din Liga 1 pe locul 7 în clasament.

Andrei Prepeliță, după Astra Giurgiu – FC Argeș 0-1

„Mi s-a părut jocul destul de echilibrat, chiar sunt curios să mă uit pe posesie, pe rapoarte. Nu poți să spui că am fost dominați. Am jucat bine defensiv, am închis bine spațiile și am așteptat contraatacul. După două meciuri în care evoluasem bine spre foarte bine, dar am luat doar un punct, e bună o victorie, pentru că de aici putem să construim în continuare. După fiecare înfrângere, am câștigat meciul următor. Asta mă bucură.

(n.r. despre arbitraj) Au fost niște faze pe acolo, nu am urmărit. Au fost și la noi penalty-uri clare nedate. S-a văzut clar tragerea de tricou.

Ținând cont de locul pe care am terminat campionatul regulat, adică locul 7, cred că putem să sperăm la mai mult, adică să ne apărăm locul acela. Am suferit din cauza rezultatelor, dar nu ca joc”, a spus Andrei Prepeliță, la flash-interviurile de după meci.

„E o bucurie mare în rândul nostru, dar nu ne-a luat prin surprindere, am rămas încrezători și lucrul ăsta s-a văzut. Nu meritam să pierdem. Până la urmă, rezultatul e cel mai important și nu numărul ocaziilor. Sunt trei puncte importante, dar mai avem de muncit. Vor fi meciuri încrâncenate în continuare. Orice echipă își va da ultima picătură de energie pentru a rămâne în Liga 1” – Nicolae Mușat, fundaș FC Argeș

The post Andrei Prepeliță, încrezător după victoria cu Astra: „Putem să sperăm la mai mult!”. Obiectivul celor de la FC Argeș appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă