Andrei Prepeliță anunță marea lovitură pe care o dă FC Argeș după victoria cu Poli Iași: „O să-l avem lângă noi!”

1 lună in urmă 1

FC Argeș speră chiar să prindă play-off-ul după încă un succes în Liga 1, 2-1 cu Poli Iași, iar Andrei Prepeliță are planuri mari și este convins că vârful Cephas Malele va continua în Trivale.

După victoria de luni, Prepeliță a dezvăluit de ce s-a temut, după ce FC Argeș a arătat rău în Gruia, fiind învinsă clar de campioana CFR Cluj: 0-4.

Duelul dintre FC Argeș și Poli Iași a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Andrei Prepeliță nu renunță la Malele și este convins: „Puteam câștiga la o diferență mai mare!”

„Suntem bucuroși! Am obținut victoria, au fost două lucruri de care m-am temut: scorul de la CFR (n.n. 0-4) – am încercat să mobilizez echipa, capul sus – și al doilea era că jucam cu echipa de pe ultimul loc și n-am vrut să fie deconectați. Am pus presiune să-i capacităm, puteam câștiga la o diferență mai mare, plus un penalty clar. Am luat un gol ușor și orice se poate întâmpla, au adus și portarul, am trăit periculos. Cu siguranță, vom analiza tot”, a spus Andrei Prepeliță, la finalul victoriei cu Poli Iași, scor 2-1.

Tehnicianul este convins că piteștenii pot da lovitura și sunt gata să-l păstreze și în sezonul viitor pe elvețianul Malele: „El vrea să rămână la Pitești, se simte foarte bine aici. Este iubit și apreciat și pentru proiectul nostru, cu alte obiective, îl includem și pe el, o să-l avem lângă noi”.

„Este primul an în Liga 1 și sper să joc cât mai bine. Mai sunt patru meciuri, o să încercăm să scoatem toate punctele și să vedem unde ne aflăm. Suntem niște băieți extraordinari, nu mă așteptam la aceste meciuri fără înfrângere, dar am reușit”, a afirmat și Costinel Tofan, fotbalist care a promovat cu FC Argeș în Liga 1.

The post Andrei Prepeliță anunță marea lovitură pe care o dă FC Argeș după victoria cu Poli Iași: „O să-l avem lângă noi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă