Andrei Pleșu, explicație despre momentul în care a făcut COVID-19: „N-am trecut, din acest motiv, în tabăra dnei Șoșoacă”

4 săptămâni in urmă 28


Scriitorul și eseistul dezminte informația apărută pe un site de știri potrivit căreia ar fi făcut COVID după administrarea celei de-a treia doze de vaccin. S-a întâmplat mai repede.


Eseistul Andrei Pleșu corectează o informație greșită publicată de site-ul activenews, potrivit căreia ar fi făcut COVID-19 după ce s-a vaccinat cu cea de-a treia doză de vaccin.


„Mi se spune că pe un site foarte activ a apărut știrea că am făcut COVID după a treia doză de vaccin. E fals. Am făcut o formă ușoară după rapelul primei doze. Și n-am trecut, din acest motiv, în tabăra dnei Șoșoacă…”, scrie Pleșu într-un post-scriptum la cel mai recent comentariu al său publicat în Dilema Veche.


Pe un ton ironic-sarcastic, Pleșu subliniază beneficiul vaccinării: „Dacă nu eram deja vaccinat făceam o formă mult mai gravă. Îmi cer scuze celor prezenți printre comentatorii știrii false, dezamăgiți că sînt încă în viață”.


foto: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă