Andrei Pițian, dezvăluiri despre scandalul de la finalul meciului Chindia – Hermannstadt! Ce i-a transmis brazilianului. „Nu i-am spus că e maimuțoi!”

3 săptămâni in urmă 16

Andrei Pițian a reacționat după scandalul în care a fost implicat la finalul meciului Chindia Târgoviște – Hermannstadt.

Fotbalistul echipei din Târgoviște a fost acuzat de către jucătorii echipei Hermannstadt că a avut reacții rasiste la adresa lui Romario Pires, dar Andrei Pițian neagă cele spuse de către sibieni.

Mai mult, Andrei Pițian a explicat ce s-a întâmplat la finalul meciului Chindia Târgoviște – Hermannstadt, scor 2-0, și a dezvăluit ce i-a transmis brazilianului.

Andrei Pițian, dezvăluiri despre scandalul de la finalul meciului Chindia – Hermannstadt

„Mi se pare normal să am dreptul la replică. La finalul meciului am mers să îmi felicit colegii și i-am zis lui Pires: „Acum nu te mai bati cu pumnii in piept? Nu ne mai provoci?”. Așa a facut la meciul cu ei, iar si astazi la fel ne-a provocat. Nu am spus nimic în timpul meciului. O singură dată domnul Dima s-a întors spre tribună și ne-a spus să că îl surzim. Nu am stat cu el la conflict, doar am trecut pe lângă el. Eu doar am citit în presă în legătură cu raportul de arbitraj.  Acest incident nu ne face bine.

Nu i-am spus că e maimuțoi! Exclus!   Eu am rămas în afara lotului pentru că am încercat să joc, m-am antrenat cu tot lotul, dar nu am fost în situația în care să pot să joc.

La meciul tur a fost discuții contradictorii, mai ales pe fondul rezultatului de la partida tur. În meciul tur, atunci când a dat gol și avea intervenții la mijlocul terenului, făcea gesturi ca să ne provoace. 

Eu nu cred că a fost vorba de rasism. Să nu ne folosim de ce se întâmplă pe teren ca să spunem că a fost rasist. Nu am spus cuvântul „maimuțoi”, „gorilă” sau ceva de genul ăsta. Eu am evitat orice dispută, orice conflict”, a spus Andrei Pițian.

The post Andrei Pițian, dezvăluiri despre scandalul de la finalul meciului Chindia – Hermannstadt! Ce i-a transmis brazilianului. „Nu i-am spus că e maimuțoi!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă