Andrei Nicolescu, declarație „acidă” la adresa celor de la Metaloglobus: „Cred că Ovidiu Herea merită respectul cuvenit” | EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 22

Andrei Nicolescu, oficialul celor de la Rapid București, a avut o declarație „acidă” la adresa conducătorilor lui Metaloglobus, care nu-l lasă pe Ovidiu Herea să revină la Rapid, deși fotbalistul își dorește.

Ovidiu Herea (35 de ani) a fost transferat de Metaloglobus, liber de contract, în vara lui 2018, de la CS Balotești. Acesta mai are contract până la finalul acestui sezon cu formația din Capitală.

Metaloglobus se află pe locul 7 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 14 meciuri jucate.

Andrei Nicolescu, declarație „acidă” la adresa lui Metaloglobus

Oficialul lui Rapid consideră că Ovidiu Herea a făcut multe pentru Metaloglobus, astfel că i se părea normal ca oficialii formației bucureștene să-l lase să revină la Rapid, deși mai are contract până la finalul acestui sezon.

Andrei Nicolescu spune că au existat negocieri între Rapid și Metaloglobus pentru transferul lui Ovidiu Herea, însă, în prezent, această mutare nu este posibilă.

„Eu, acum, nu vreau sa intru în polemică cu nimeni. Dar un jucător la vârsta lui (n.r. Ovidiu Herea), care a făcut atâtea pentru Metaloglobus și care își dorește ca la final de carieră să vină să joace la Rapid, pentru că are o echipă de suflet, cred că ar merita respectul cuvenit de la conducătorii acelui club, pentru a i se oferi această șansă.

Din punctul nostru de vedere, noi am fost super deschiși, am avut niște discuții, nu le-am avut personal, deci nu pot să spun ce s-a discutat. La momentul ăsta, însă, cred că varianta a picat”, a declarat Andrei Nicolescu, la ProSport Live.

Ovidiu Herea, răspuns categoric despre posibilitatea de a reveni la Rapid

Fostul jucător al Rapidului susține că își dorește să se întoarcă la formația alb-vișinie și să se retragă, din cariera de fotbalist, de pe noul stadion din Giulești. Însă nu crede că se va întâmpla acest lucru, deoarece este sub contract cu Metaloglobus.

„Eu am declarat mereu că îmi doresc să mă întorc și să ma retrag de la Rapid, pentru că acolo am trăit cele mai frumoase momente din cariera mea. Mai ales că se va face un stadion nou, va fi o împlinire pentru mine să mă retrag de pe acel stadion.

Dar, dacă nu se va putea, asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să-mi fac treaba acolo unde sunt și nu am ce să fac mai mult de atât. Cred că este destul de greu, din punctul meu de vedere, pentru că am contract cu Metaloglobus. Doar dacă se va ajunge la un numitor comun cu cei din club”, a spus Ovidiu Herea.

The post Andrei Nicolescu, declarație „acidă” la adresa celor de la Metaloglobus: „Cred că Ovidiu Herea merită respectul cuvenit” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă