Andrei Miron și Iulian Cristea, out din primul “11” al FCSB-ului? Ce planuri are Gigi Becali după transferul lui Denis Haruț

2 luni in urmă 19

Gigi Becali are planuri mari după ce a reușit să îl transfere pe Denis Haruț de la FC Botoșani, iar Andrei Miron și Iulian Cristea ar avea de suferit după venirea internaționalului român U21 la FCSB.

Imediat după ce a ajuns la un acord cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Denis Haruț (21 de ani), Gigi Becali deja a început să își facă planurile pentru următoarea perioadă, iar apărarea va avea de suferit.

Gigi Becali vrea să îi scoată de Iulian Cristea și Andrei Miron din primul “11” al FCSB-ului după venirea lui Denis Haruț, iar fotbalistul transferat de la FC Botoșani ar urma să facă echipă cu Dragoș Nedelcu în centrul defensivei, anunță GSP.ro.

Andrei Miron și Iulian Cristea, out din primul “11” al FCSB-ului după transferul lui Haruț

Toni Petrea va putea să îl folosească imediat pe Denis Haruț, toate acestea deoarece internaționalul român U21 este pregătit fizic după perioada de pregătire cu FC Botoșani și a jucat meci de meci pentru echipa antrenată de Marius Croitoru.

Gigi Becali își dorește ca Denis Haruț să fie folosit de Toni Petrea în centrul apărării FCSB-ului, dar aceasta nu o să fie singura noutate pentru axul apărării. Dragoș Nedelcu, fotbalistul care s-a recuperat după operația suferită în urma rupturii ligamentelor încrucișate și urmează să facă pereche cu Haruț în apărare, în locul lui Iulian Cristea și Andrei Miron.

Gigi Becali l-a cumpărat pe Denis Haruț cu 661.000 de euro

Denis Haruț a semnat cu FCSB un contract valabil cinci sezoane, cu opține de prelungire pentru încă un an, după ce Gigi Becali i-a plătit lui Valeriu 661.000 de euro. Inițial, paronul lui FC Botoșani solicitase 700.000 de euro, dar afaceristul din Pipera a refuzat să ofere această sumă.

1 milion de euro este cota lui Denis Haruț 4 convocări la echipa națională a României U21 are Denis Haruț

The post Andrei Miron și Iulian Cristea, out din primul “11” al FCSB-ului? Ce planuri are Gigi Becali după transferul lui Denis Haruț appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă