Andrei Mărgăritescu, transformare uluitoare: „L-am cunoscut pe Dumnezeu! Mi-am pus viața în mâinile Lui. Aveam nevoie de salvare, de mântuire” | VIDEO

1 lună in urmă 41

Andrei Mărgăritescu, fost mijlocaș al unor echipe ca Rapid și Dinamo, s-a schimbat total. „China”, așa cum era porecla sa, are un canal de youtube unde postează materiale video în care vorbește despre credință.

Ex-mijlocașul, acum în vârstă de 41 de ani, e total schimbat față de perioada în care era activ pe teren și câștiga trofee alături de echipa din „Ștefan cel Mare”, el având în palmares un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă.

Mărgăritescu a  evoluat la clubul roș-alb în două rânduri, între 2004 și 2008, plus în sezonul 2010 – 2011.

„Dacă acum patru ani de zile eram întrebat cu ce mă mândresc, care este realizarea vieții mele, aș fi spus copiii mei, cariera de fotbalist, familia, prietenii, dar astăzi cea mai mare realizare a vieții mele e că l-am cunoscut pe Dumnezeu, pe cel adevărat, al Scripturii, pe Creator. Despre tot ce am spus înainte că sunt realizări, acum  le consider ca o pierdere în comparație cu faptul că Dumnezeu m-a făcut să-l cunosc și este meritul Lui că l-am descoperit” a afirmat Mărgăritescu, care e căsătorit și are doi copii, pe canalul său de youtube.

Andrei Mărgăritescu: „Mi-am dat seama că trebuie să-l pun la conducerea vieții mele pe El”

Mi-a schimbat viața, aveam nevoie de salvare…toți avem nevoie de mântuire. Și copiii mei au nevoie de salvare. Scopul meu în această viață e de a-l face cunoscut pe Dumnezeu. Înainte trăiam în înșelare…prima și cea mai gravă pentru mine a fost că aveam în subconștient băgat faptul că Biblia nu e cuvântul lui Dumnezeu, că e scrisă de om, că e scrisă doar ca să conducă omul, ca el să știe de frică.

Acest lucru mă făcea să mă îndoiesc…când am cumpărat Biblia și am început să citesc Noul Legământ, adică Evanghelia, Dumnezeu, prin duhul lui, mi-a descoperit foarte clar adevăratul Lui caracter și atunci am hotărât să-mi pun viața în mâinile Lui. Aveam nevoie de salvare, eram păcătos” a mai spus Mărgăritescu, care a bifat 128 de partide și cinci goluri pentru Dinamo în campionat.

Mi-am dat seama că trebuie să-l pun la conducerea vieții mele pe el și eu să mă lepăd de sine, exact cum spune Isus: dacă te lepezi de tine, poți să mă urmezi, dacă nu, nu poți. Trebuie să te golești pentru ca eu să te umplu – Andrei Mărgăritescu

The post Andrei Mărgăritescu, transformare uluitoare: „L-am cunoscut pe Dumnezeu! Mi-am pus viața în mâinile Lui. Aveam nevoie de salvare, de mântuire” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă