Andrei Ivan s-a accidentat cu UTA și a fost schimbat cu Alex Tudorie. Emoții pentru Marinos Ouzounidis înaintea derby-urilor cu FCSB și CFR Cluj

4 săptămâni in urmă 1

Andrei Ivan s-a accidentat cu UTA Arad, în ultimul meci dinaintea derby-urilor cu FCSB și CFR Cluj. Atacantul a fost schimbat la pauză cu Alex Tudorie, iar Marinos Ouzounidis are emoții în perspectiva partidelor cu marile rivale din campionat.

Universitatea Craiova a primit vizita celor de la UTA Arad, în ultima partidă înaintea marilor meciuri cu FCSB și CFR Cluj. Oltenii sunt la șapte pași în urma celor două rivale, astfel că orice veste rea ar putea da peste cap vestiarul lui Marinos Ouzounidis.

Iar vestea rea a venit din partea lui Andrei Ivan. Atacantul a acuzat o accidentare în minutul 37 și a fost schimbat la pauză.

Andrei Ivan s-a accidentat cu UTA și a fost schimbat cu Alex Tudorie. Emoții pentru Marinos Ouzounidis înaintea derby-urilor cu FCSB și CFR Cluj

Andrei Ivan s-a resimțit în minutul 37, când a acuzat o problemă musculară. Atacantul a făcut semne spre margine că vrea schimbarea, dar în cele din urmă a hotărât cu staff-ul tehnic să rămână pe teren până la finalul primei reprize.

Andrei Ivan a fost schimbat în cele din urmă la pauză, când i-a lăsat locul lui Alex Tudorie.

Dacă Andrei Ivan nu s-a remarcat cu mai nimic, Paul Papp a fost eroul primei reprize. Fundașul a fost aproape de deschiderea scorului, ca apoi să gafeze incredibil și să fie la un pas de autogol.

Următoarele meciuri ale Universității Craiova sunt cu FCSB și CFR Cluj, pe 3 și 10 aprilie.

Universitatea Craiova – UTA! ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan
Rezerve: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Ov. Bic, Căpățînă, V. Constantin, Camara, I. Mamut, Tudorie, Fedele
Antrenor: Marinos Ouzounidis

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Erico Da Silva, Benga, Shliakov – Buhăcianu, Al. Albu, Vorobjovas, Miculescu – Roger – Ad. Petre
Rezerve: D. Balauru, Peteleu, Melinte, Fl. Ilie, D. Rusu, Antal, C. Rus, Tescan, Voinea
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitri: Călin Iulian (Ştefăneşti), Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) și Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)

The post Andrei Ivan s-a accidentat cu UTA și a fost schimbat cu Alex Tudorie. Emoții pentru Marinos Ouzounidis înaintea derby-urilor cu FCSB și CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă