Andrei Ivan, printre cei mai valoroși fotbaliști români! Universitatea Craiova o să-și vândă atacantul pe o sumă uriașă: „Aș da mai mult de atât!” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 18

Jurnalistul Marius Mitran a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Andrei Ivan, atacantul în vârstă de 24 de ani al echipei Universitatea Craiova.

În urmă cu câteva zile, a apărut informația potrivit căreia Andrei Ivan ar fi dorit de către turcii de la Galatasaray.

Totuși, antrenorul Laurențiu Reghecampf a transmis că se va putea vorbi despre un posibil transfer al lui Andrei Ivan în străinătate abia după încheierea actualului sezon al Ligii 1.

Marius Mitran, despre cota de piață lui Andrei Ivan

Marius Mitran a explicat de ce Andrei Ivan valorează zece milioane de euro, în contextul în care FCSB l-a transferat pe Dennis Man la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro.

„Și eu dacă aș fi patron, aș da mai mult pe el. În momentul de față, la cum arată și la ce formă are și ținând cont de vârsta pe care o are, Andrei Ivan e un jucător de zece milioane de euro, după părerea mea. Cam așa. Gândește-te la Dennis Man care a plecat având titlul de cel mai bun fotbalist al României, de la o echipă mai cunoscută în occident, la acest nivel al jucătorilor exportați și care cam acolo s-a dus și el (n.r. 13 milioane de euro).

Eu zic zece milioane, așa zic eu. Sigur, dacă echipa se va duce spre titlu, dacă va lua eventul, dacă el va deveni golgheterul campionatului României, să mă mai întrebi cât aș da pe el”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, Andrei Ivan a fost întrebat ce sumă ar plăti în schimbul său dacă el ar fi patronul unei echipe de fotbal.

„Nu știu, nu pot să spun o sumă anume, doar că aș da ceva”, a spus Andrei Ivan.

Andrei Ivan ar putea deveni cel de-al 16-lea fotbalist român legitimat la Galatasaray, după Iosif Rotariu, Iulian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabriel Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stancu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan.

The post Andrei Ivan, printre cei mai valoroși fotbaliști români! Universitatea Craiova o să-și vândă atacantul pe o sumă uriașă: „Aș da mai mult de atât!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă