Andrei Ivan, în extaz după ce a dat patru goluri în Universitatea Craiova – CS Mioveni. „Vreau să rămân și să câștig un trofeu!”

1 lună in urmă 36

Andrei Ivan este în extaz după ce a dat patru goluri în meciul jucat de Universitatea Craiova cu CS Mioveni, scor 5-2.

Atacantul Universității Craiova a fost cel mai bun fotbalist de pe teren la partida cu CS Mioveni și a înscris patru goluri, dintre care două din penalty.

După victoria cu CS Mioveni, Andrei Ivan a dezvăluit care este secretul oltenilor din sezonul 2021 – 2022 și a transmis ce planuri de viitor are. Acesta susține că nu se gândește la plecarea de la formația din Bănie, ci vrea să câștige un trofeu alături de olteni.

Andrei Ivan, în extaz după ce a dat patru goluri în Universitatea Craiova – CS Mioveni

Totodată, Andrei Ivan a vorbit și despre modul în care Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal de la Universitatea Craiova, reușește să îl motiveze.

„Sunt foarte fericit că am câștigat, căm luat cele trei puncte și că am marcat. Au revenit, ne-au egalat la 2-2, dar am intrat cu avantaj la pauză și asta ne-a dat mai mult curaj. Am exersat la antrenament, am marcat 10 din 10 la antrenament și azi era normal să bat. Și la meciul cu Chindia eram tot eu, dar l-am lăsat pe Dan pentru că am obținut eu penalty.

Suntem o familie foarte unită, ne înțelegem foarte bine, suntem uniți în teren și asta contează cel mai mult. Sper să joc bine și să mă bat la titlu cu Universitatea Craiova. Momentan nu mă gândesc la plecare. Vreau să rămân la Universitatea, să câștig un trofeu și după aceea o să vedem ce o să fie.

(n.r. Laurențiu Reghecampf) Are încredere foarte mare în mine, mă motivează de la meci la meci și asta e foarte important pentru mine”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului Universitatea Craiova – CS Mioveni, scor 5-2.

The post Andrei Ivan, în extaz după ce a dat patru goluri în Universitatea Craiova – CS Mioveni. „Vreau să rămân și să câștig un trofeu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă