Andrei Ivan a părăsit-o pe modelul rus Kate pentru fosta gimnastă Anda Butuc. Noua cucerire a starului din Bănie s-a iubit în trecut cu un alt fotbalist | FOTO&VIDEO

1 săptămână in urmă 133

Andrei Ivan (25 de ani) a părăsit-o pe Kate, celebrul model din Minsk pentru o fostă gimnastă care a fost legitimată la clubul Dinamo.

Andrei Ivan a decis să pună punct relației cu Kate, super-modelul din Minsk care i-a fost alături încă din perioada în care internaționalul român juca pentru Krasnodar, toate acestea după ce a cunoscut-o pe Anda Butuc.

Atacantul Universității Craiova a cunoscut-o pe Anda Butuc, o fostă gimnastă care a fost legitimată la Dinamo, după ce în vară și-a petrecut scurta vacanță în compania lui Kate, în Mykonos.

Andrei Ivan a părăsit-o pe modelul Kate pentru fosta gimnastă Anda Butuc

Andrei Ivan și Anda Butuc au decis să formeze un cuplu înaintea sărbătorilor de iarnă, iar tânăra chiar a postat pe rețelele de socializare un videoclip prin care le-a arătat prietenilor săi virtuali că a intrat în noul an în brațele lui Andrei Ivan.

Chiar dacă cei doi și-au oficializat relația în fața prietenilor apropiați, Andrei Ivan nu a dorit să facă pasul important și să se afișeze cu fosta gimnastă care la vârsta de 11 ani a făcut parte din lotul de gimnastică de la Deva și care în 2013 a făcut saltul spre cel de la Izvorani.

Anda Butuc, cunoscută în lumea fotbaliștilor

Andrei Ivan nu este primul fotbalist care i-a picat cu tronc Andei Butuc. Celebra gimnastă s-a iubit până în vara anului 2021 cu Florinel Sandu (20 de ani), jucătorul cotat de site-urile de specialitate la 25.000 de euro care se află sub contract cu Concordia Chiajna din iulie 2021 și care a mai fost semnat cu Sport Team București și Academica Clinceni.

Anda Butuc și Florinel Sandu chiar au trăit o poveste frumoasă de iubire, iar aceștia nu se fereau să își declare iubirea pe rețelele de socializare (VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS)

Anda Butuc a făcut parte și din lotul echipei naționale a României de gimnastică care a câștigat bronzul european la Sofia, în 2014.

  • 21 de ani are Anda Butuc, noua iubită a lui Andrei Ivan

The post Andrei Ivan a părăsit-o pe modelul rus Kate pentru fosta gimnastă Anda Butuc. Noua cucerire a starului din Bănie s-a iubit în trecut cu un alt fotbalist | FOTO&VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă