Andrei Cristea, „killer-ul” FCSB, poate fi surpriza lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. „Pentru noi, vârsta nu este așa importantă”

4 luni in urmă 15

Andrei Cristea a înscris un hat-trick perfect în meciul cu FCSB. A dat gol cu stângul, cu dreptul și cu capul. În plus, a oferit și o pasă decisivă. Secundul Nicolae Dică nu exclude varianta că atacantul Iașiului să primească o telegramă de convocare.

Daniel Pancu l-a poreclit Ștefan cel Mare, iar colegii îi spun „legenda”. Andrei Cristea a făcut un meci fabulos în partida Poli Iași – FCSB 5-2. A marcat o „triplă” spectaculoasă și a oferit și o pasă de gol. Evoluția atacantului de 36 de ani i-a impresionat și pe oamenii din sfaff-ul naționalei.

„Secundul” Nicolae Dică îl cunoaște bine pe Andrei Cristea. Au jucat împreună în echipa care a eliminat Valencia, în anul 2005, în meciul de poveste cu Valencia

„Fostul meu coleg, într-adevăr are nişte evoluţii extraordinare. Şi eu am suferit din cauza lui, că am pierdut un campionat la Iaşi, când mi-a dat gol şi mereu pe unde îl întâlnesc îi zic mereu de treaba asta.

Mă bucur pentru Andrei, că mai joacă şi la vârsta asta şi o face foarte bine. Este unul dintre jucătorii importanţi ai campionatului şi pentru el e important să fie sănătos, să poată să joace cât mai mult.”, ne-a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

Andrei Cristea, soluție la echipa națională?

Secundul naționalei nu a negat posibilitatea ca un fotbalist de 36 de ani, așa cum este Andrei Cristea, să fie convocat la echipa naţională a României.

„Nu, nu e exclusă. Pentru noi, vârsta nu e aşa importantă. Atât timp cât jucătorul are evoluţii foarte bune, din punct de vedere fizic stă bine, poate să ajungă oricând la echipa naţională. Depinde ce se întâmplă şi cu ceilalţi jucători care sunt pe poziţia lui”, ne-a explicat antrenorul secund al României.

Andrei Cristea a jucat 10 partide în tricoul naționalei de seniori a României și 14 prezențe la tineret.

The post Andrei Cristea, „killer-ul” FCSB, poate fi surpriza lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda. „Pentru noi, vârsta nu este așa importantă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă