Andrei Cristea, împăcat cu arbitrajul partidei cu CFR Cluj! CS Mioveni a avut un gol primit din ofsaid și un penalty neacordat

2 luni in urmă 25

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Al doilea moment controversat s-a petrecut la cealaltă poartă, apărată de Cristi Bălgrădean, în minutul 75.

Andrei Cristea, laude la adresa centralului partidei CS Mioveni – CFR Cluj

La o lovitură de colț executată de Davide Massaro, Daniel Graovac l-a doborât în careu pe Guilherme Garutti, după ce l-a tras de tricou timp de câteva secunde.

Cu toate acestea, la finalul partidei, Andrei Cristea, veteranul de la CS Mioveni, nu a avut nimic de obiectat la adresa arbitrajului. Din contră, jucătorul de 37 de ani a avut cuvinte de laudă la adresa centralului partidei, Andrei Chivulete. Cristea este de părere că erorile au fost comise mai degrabă de tușierii partidei.

Fotbalistul a mai declarat că în Liga 1 este nevoie urgentă de sistemul VAR pentru a evita astfel de momente controversate.

Dacă vom continua pe acest drum, vom reuși să câștigăm și acasă. În prima repriză am reușit să ne apărăm foarte bine. În cea de-a doua repriză am avut mai mult curaj. Am arătat ca o echipă cu experiență care știe ce vrea. Nu aș vrea sa reproșez nimic brigăzii de arbitri. Andrei Chivulete este unul dintre cei mai buni arbitri din campionatul nostru . Cred că tușierii au avut ceva probleme în legătură cu anumite faze.

În fotbalul românesc este necesară prezența varului. Greșelile sunt și ele omenești, și atunci consider că fiecare trebuie să se concentreze pe ce are el mai bun de făcut. Eu văd cum se lucrează la antrenamente. Cred că Mioveniul va produce și alte surprize”, a declarat la finalul partidei Andrei Cristea.

VIDEO Rezumatul partidei CS Mioveni - CFR Cluj

Etichete: liga 1 , cfr cluj , cs mioveni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă