Andrei Cristea explică criza de la Poli Iași: ”Greșelile s-au făcut mai devreme, nu acum!”

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

”A fost ultimul meci al meu ca antrenor la Iași. Sunt probleme evidente, dar greșelile nu s-au făcut, ci mai devreme, și aceste greșeli ne costă scump, ca imagine, ca poziție în clasament, ca tot ce se întâmplă acum.

Eu am acceptat să preiau echipa pentru că nimeni nu voia într-un moment atât de greu, am făcut un sacrificiu, eram unul din golgeterii campionatului, iar acum mi-am ieșit din ritm.

Nu va fi ușor să revin pe teren, dar voi fi alături de băieți cu un sfat, cu o îndrumare. Nu am regrete legate de decizie, a fost o perioadă foarte grea, m-am sacrificat, nu mulți ar fi făcut acest lucru.

Acum sper ca băieții să-și revină, merităm mai mult, e dureros să retrogradăm”, a declarat Andrei Cristea.

Laurențiu Brănescu: ”Statistica e cea mai nasoală pe care am avut-o vreodată

Și Laurențiu Brănescu a avut un discurs onest după eșecul din Trivale.

”Prea multe nu sunt de comentat. În situaţia în care suntem, importante sunt punctele, nu contează că joci urât sau frumos, că faci 10 pase.... Dar noi nu facem nici 10 pase.

Din păcate am pierdut un alt meci, nu mai e o noutate la noi, situaţia se agravează pe zi ce trece. Dacă nu poţi să faci puncte, nu poţi să rămâi agăţat de celalelte echipe şi e din ce în ce mai complicat.

La antrenament toţi dau totul, când ne scot antrenorii datele. Aşa zisele date, că datele nu contează în fotbal, sunt prostii până la urmă, le avem degeaba. Noi nu câştigăm duelurile şi dacă nu câştigi duelurile, e imposibil să câştigi un meci.

Noi dăm centrările în primul om şi noi suntem 11 în careu. Important e să încerc să nu mai iau goluri, statistica e cea mai nasoală pe care am avut-o vreodată.

Am fost şi la alte cluburi unde era mult mai rău, astea sunt nimicuri. Mergi acasă, îţi vezi de antrenament, nu trebuie să te intereseze ce se întâmplă în afara terenului. Trebuie să îţi vezi de treaba ta, pentru că joci pentru tine, pentru familia ta. Pentru tine joci în primul rând, nu pentru primar sau pentru antrenor” , a spus Laurenţiu Brănescu.

Etichete: andrei cristea , laurentiu branescu , andrei cristea poli iasi , fc arges poli iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă