Andrei Cristea a răbufnit, după o nouă amânare a meciului Viitorul - Poli Iași: „O decizie bizară! Observatorul a spus că trebuia să se joace”

1 lună in urmă 2

CONTEXT: Meciul Viitorul - Poli Iași, contând pentru etapa #24 din Liga 1, a fost întrerupt luni după 68 de minute, din cauza ceții de la Ovidiu. Partida ar fi trebuit să se reia azi, dar va fi reprogramată. (Detalii, AICI)

Tânărul antrenor al moldovenilor consideră că partida întreruptă luni s-ar fi putut relua azi, dezvăluind că observatorul întâlnirii de la Ovidiu ar fi afirmat că meciul putea să se desfășoare astăzi.

Andrei Cristea, antrenor Poli Iași: „Observatorul a spus că partida ar fi trebuit să se joace!”

„E un mare dezavantaj pentru noi. Am stat 4 zile aici, am consumat foarte multă energie mentală. E o decizie bizară pentru mine! Consider că este o vreme pe care am mai întâlnit-o în carieră și cred că partida ar fi trebuit să se joace. 

Observatorul partidei a spus că partida ar fi trebuit să se joace. A fost un consum mental extrem de ridicat. Jucătorii se concentrează pentru meci, dar ies din ritm. Nu sunt momente ușoare, dar cred că partida ar fi trebuit să se joace”, a declarat Andrei Cristea, la microfonul Lookn Sport. 

 Viitorul - Poli Iași nu se mai joacă azi

Arbitrul Andrei Chivulete a decis ca meciul să nu se mai joace azi, vizibilitatea fiind afectată de ceață. Partida va fi reprogramată pentru o altă dată, urmând a se relua din minutul 1.

Luni, meciul a fost întrerupt în minutul 68, din cauza vizibilității reduse! În repriza a doua a partidei la Ovidiu, ceața s-a intensificat, astfel că arbitrul Andrei Chivulete a decis întreruperea partidei. Jucătorii au plecat la vestiare, iar „centralul” a decis, după aproximativ o oră, că partida va fi reluată azi, de la ora 16:00. Lucru care, în cele din urmă, nu s-a mai întâmplat. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri de actualitate: 

Viitorul - Poli Iași nu se mai joacă nici azi din cauza ceții! Meciul va fi reprogramatAcuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

Un șofer român de TIR bănuia că iubita îl înșela cu o prietenă. Oribil ce i-a făcut! Mărturie halucinantă: „M-am simțit ca un sclav„

Libertatea

Playtech: S-A RETRAS! Simona Halep a făcut anunțul trist chiar aseară
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă