Andrei Cordea, noul "șeptar" de la echipa națională! Ce număr important a rămas nerepartizat

1 lună in urmă 18

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Pentru Mirel Rădoi există anumite bătăi de cap cauzate de accidentarea lui Denis Alibec, care a părăsit cantonamentul naționalei și urmează să absenteze de pe gazon mai multe săptămâni din cauza unei rupturi musculare, dar selecționerul a anunțat că există variante pentru înlocuirea fotbalistului de la CFR Cluj.

Andrei Cordea a preluat numărul 7 lăsat vacant de Denis Alibec

Debutul de sezon foarte bun pe care l-a avut la FCSB i-au adus lui Andrei Cordea convocarea în premieră la prima reprezentativă a României. Fotbalistul ofensiv de bandă dreaptă și-a ales un număr inedit, 2, pentru prima acțiune la echipa națională, dar a fost "salvat" în cele din urmă de accidentarea lui Alibec.

Cordea a preluat numărul 7, conform site-ului oficial al FRF, rămas liber după ce atacantul de la CFR a aflat că accidentarea sa este destul de seriosă și a părăsit cantonamentul echipei în regim de urgență.

În schimb, numărul 2, de obicei purtar de fundași și nu de jucători ofensivi, a fost preluat de Andrei Rațiu, care a debutat pentru "tricolori" la partida cu Islanda și a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de pe teren.

Numărul 11, fără "purtător" după îmbolnăvirea lui Dorin Rotariu

Schimbările s-au oprit rapid, iar tricoul cu numărul 11 a rămas vacant, după ce Dorin Rotariu a părăsit cantonamentul naționalei din cauza unui test pozitiv.

Există posibilitatea ca pentru meciul cu Macedonia de Nord, care se va disputa miercuri, să existe totuși un fotbalist care să dorească să aibă numărul 11.

Etichete: echipa nationala , mirel radoi , numarul 7 , andrei cordea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă