Andrei Cordea, detalii despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19: „Sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu!”

4 săptămâni in urmă 17

Andrei Cordea, fotbalistul în vârstă de 22 de ani al lui FCSB, a vorbit, la finalul partidei cu Farul, despre situația sa medicală, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Farul Constanța și FCSB s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, la Ovidiu, iar roș-albaștrii au învins cu scorul de 1-0, după autogolul lui Grameni, din minutul 13. FCSB a ajuns astfel la șapte victorii consecutive în campionat, la care se adaugă și succesul din Cupa României.

Andrei Cordea a fost unul dintre jucătorii din lotul lui FCSB infectați cu COVID-19, însă la el boala s-a manifestat mai dur decât la colegii săi. Chiar Edi Iordănescu spunea că unul dintre jucătorii săi a fost găsit leșinat, pe podea, nedorind însă să îi dea numele.

Andrei Cordea, detalii despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19

„Sper în pauza competițională să îmi revin, pentru că am trecut printr-o perioadă foarte grea. Suntem foarte mulți jucători buni. Eu m-am simțit foarte rău în perioada în care am fost carantinat. Treptat, o să îmi revin. Nu am crezut că am, dar apoi am avut toate simptomele posibile. Sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu.

Cred că e o problemă la plămâni, pentru că după câteva minute, încep deja să mă sufoc. Dar, cum am spus, după pauza competițională îmi voi reveni 100%.

Am legat a opta victorie consecutivă și sper să o ținem pe această pantă crescătoare. Avem un antrenor care știe să pună la punct orice detaliu, nu îi scapă nimic și cred că este un atu de care ne putem folosi la fiecare meci. Am redus la șase puncte diferența de CFR, trebuie să ne vedem de drumul nostru. Ce face restul ar trebui să ne intereseze mai puțin”, a spus Andrei Cordea, la flash-interviurile de după meci.

The post Andrei Cordea, detalii despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19: „Sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă