Andrei Ciobanu, gata să se despartă de Viitorul? Gică Popescu: „Vom vedea cât mai rămâne!”

3 săptămâni in urmă 1

Andrei Ciobanu a impresionat pe toată lumea cu super golul înscris în poarta Olandei U21, iar Gică Popescu nu exclude ca mijlocașul să plece în curând de la Viitorul.

Fostul mare internațional român n-a fost surprins de execuția extraordinară a lui Ciobanu și spune despre acesta că este un fotbalist cu calități excelente.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Gică Popescu, după super golul lui Andrei Ciobanu de la Euro U21: „Vom vedea cât mai rămâne la Viitorul!”

România U21 a remizat, scor 1-1, cu naționala similară a Țărilor de Jos. Andrei Ciobanu a fost eroul „tricolorilor”. Golul mijlocașului de la Viitorul Constanța a făcut înconjurul lumii, dar reușita mijlocașului n-a fost o surpriză pentru conducătorul Viitorului, Gică Popescu.

„Golul lui Ciobanu nu e o surpriză. Are execuții extraordinare. Și la noi a dat goluri frumoase din poziția aceea. E un jucător cu multă calitate. E într-un sezon foarte bun și la noi, la Viitorul. El trebuie să concretizeze acum evoluția bună pe care a avut-o la club. Deocamdată e la Viitorul. Vom vedea cât mai rămâne”, a spus Gică Popescu, pentru Digi Sport.

„Mi-a plăcut cum a arătat echipa. Se vede că are deja experiența Campionatului European de anul trecut, sunt mult mai maturi, păcat că n-au putut să alinieze cel mai bun 11 și o parte din jucătorii valoroși sunt la lotul mare. Ne-am fi bucurat de un alt fotbal la nivelul naționalei U21, dar, cum echipa națională mare are prioritate, e de înțeles până la urmă”, a mai declarat Gică Popescu.

The post Andrei Ciobanu, gata să se despartă de Viitorul? Gică Popescu: „Vom vedea cât mai rămâne!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă