Andrei Burcă, fotbalistul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB? ”Campion mondial la transferuri proaste!”

1 lună in urmă 1

UEL: Real Sociedad - Manchester United, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Benfica - Arsenal, joi, 22:00, Digi Sport 1

Finanțatorul celor de la FCSB nu a dat nume, în afara lui Constantin Budescu, plecat între timp la FC Damac, dar a precizat că este vorba despre un fotbalist din Liga 1, pe care l-a mai vrut și care ”a ajuns la o rivală”.

Puse cap la cap toate elementele acestui puzzle ar ieși imaginea lui Andrei Burcă (27 de ani), fundașul central al celor de la CFR Cluj. Roș-albaștrii stau bine de la mijloc în sus, au multe soluții acolo, dar marea problemă rămâne cea a fundașilor centrali.

Gigi Becali criticat deja deși nu l-a transferat pe Andrei Burcă la FCSB

Inclusiv MM Stoica, a spus, în exclusivitate la Digi Sport că sunt în continuare în căutări de soluții pentru acel post.

Chestionat dacă i se pare realizabil un astfel de transfer, Andrei Burcă la FCSB, Valeriu Iftime, finanțatorul botoșănenilor a oferit o reacție total surprinzătoare.

"La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burcă, să taie lemne?

El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește", a declarat Valeriu Iftime, la AS.ro.

Etichete: gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă