Andrei Aradits, declarații neașteptate despre Oana Roman: „E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici”

1 lună in urmă 18


Andrei Aradits apare rar în emisiuni de televiziune, însă acum a făcut o excepție. Actorul din serialul "Vlad" de la Pro TV a primit o invitație pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri. A și făcut declarații neașteptate despre Oana Roman și Ozana Barabancea, fosta lui colegă.


Este destul de discret în peisajul monden din România, preferă să apară doar în anumite ipostaze. Acum îl vedem în serialul "Vlad", de la Pro TV. Andrei Aradits s-a remarcat datorită vieții sale profesionale, despre familie vorbește destul de rar.


Recent a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a apărea în emisiunea lui. Prezentatorul l-a provocat pe actor să caracterizeze câteva vedete din showbiz. I-a venit și rândul Oanei Roman, iar Andrei Aradits a declarat că nu o cunoaște, dar a afirmat:


"Nu știu cine e. Nu văd. Cine e?”, a întrebat Andrei inițial. „Cred că mici. Nu știu, e un cuvânt care se potrivește, nu? E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici, așa m-am gândit", a încheiat actorul.Andrei Aradits, declarații despre Ozana Barabancea fosta colegă de la Antena 1


În trecut, Andrei Aradits a fost jurat la "Te cunosc de undeva!" la Antena 1. A părăsit echipa și a semnat un contract cu Pro TV.Și despre Ozana Barabancea, fosta lui colegă, a făcut declarații. „Un cuvânt? Eram sigur că o să faci asta. (…) Aș vrea să spun un soare, dar aș putea să spun și eclipsă. Nu știu sigur, ceva între soare și eclipsă. Nimic. Mi-ai zis să zic un cuvânt. Prefer să zic lucruri vagi. Nu-mi place, mă pui să jignesc oameni”, a mărturisit actorul.


Ulterior, actorul a zis: „O floare, un ceva, nu știu flori de-astea, pare ceva mai de morm… Nu știu ce floare. O floare, un bujor”, a încheiat Andrei.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă