Andreea Prisacariu, mesaj pentru Kylian Mbappe: „Ești bombă!” Urarea pe care i-a făcut-o „rebela tensiului românesc” | GALERIE FOTO

3 săptămâni in urmă 25

Kylian Mbappe a împlinit în urmă cu câteva zile 23 de ani, iar jucătoarea de tenis Andreea Prisacariu, considerată de mulți una dintre cele mai sexy practicante ale sportului alb din România, a ținut să-i transmită un mesaj.

Andreea Prisacariu este poreclită „rebela tenisului românesc” pentru felul ei de a se comporta. De multe ori, ieșirile ei au fost caracterizate drept non conformiste și este o fană declarată a fotbalului.

Printre fotbaliștii din România care îi plac se numără Cristi Săpunaru, fundașul în vârstă de 37 de ani al Rapidului, despre care a și vorbit la ProSport Live. Totodată, ea îi mai apreciază ep Ianis Hagi, George Pușcaș și Andrei Burcă. Din străinătate, unul dintre favoriții săi este starul lui PSG, Kylian Mbappe.

Andreea Prisacariu, mesaj pentru Kylian Mbappe: „Ești bombă!” Urarea pe care i-a făcut-o „rebela tensiului românesc”

Recent, aceasta a ținut să-i transmită, prin intermediul platformei Twitter, un mesaj cu ocazia zilei de naștere a starului francez.

Happy Birthday to the fastest legs I've ever seen 💯 Tu es une bombe, mon ami 💣 @KMbappe pic.twitter.com/VnJ43HoNGC

— Prisacariu Andreea (@IamPrisacariuA) December 20, 2021

„La mulți ani celor mai rapide picioare pe care le-am văzut vreodată! Ești o bombă, prietenul meu!”, a scris aceasta pe Twitter, la o fotografie cu starul de la PSG.

Andreea Prisăcariu membră în programul DDB!

După cum am amintit anterior, Andreea Prisacariu este fană declarată a fotbalului. Ea s-a înscris și în programul DDB, conceput pentru a adunat bani, cu scopul de a investi în echipa din „Ștefan cel Mare”.

Jucătoarea de tenis legitimată la clubul Dinamo care s-a pozat pe plajă într-o bluză „Doar Dinamo București” a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-și ajuta echipa favorită.

„Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi.

Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, dar nu pot să mă opresc.

Dinamo e în aceeași situație. Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt.

Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă”, spunea atunci Andreea Prisacariu despre Dinamo.

The post Andreea Prisacariu, mesaj pentru Kylian Mbappe: „Ești bombă!” Urarea pe care i-a făcut-o „rebela tensiului românesc” | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă