Andreea Prisăcariu, la un pas să-l accidenteze grav pe antrenorul ei. „Nu am putut să închid un ochi! Eram îngrijorată!” | FOTO

2 luni in urmă 6

Andreea Prisăcariu, jucătoarea de tenis în vârstă de 21 de ani care ocupă locul 575  în clasamentul WTA, a fost la un pas să-l accidenteze grav pe antrenorul său.

Tânăra care trece printr-o perioadă foarte bună pe plan sportiv, după ce a câștigat turneul ITF din Antalya în februarie, a povestit un moment dificil din cariera sa.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 31 de ani și-a adus aminte de accidentul teribil suferit de Alexandru Cojocaru, antrenorul ei, în timpul unui turneu.

Andreea Prisăcariu, la un pas să-l accidenteze grav pe antrenorul ei

„Antrenorul meu a avut un accident. A sărit în piscină și și-a fracturat cervicala. Groaznic! A venit în cameră, eu am simțit că ceva e în neregulă. Era 00:30 noaptea. Mi-a zis: «Cred că am făcut o prostie, Andreea». Mi-a spus să-l calc pe spate. I-am pus mâna pe spate, dar i-am zis că e mai bine să nu fac asta. Foarte bine am făcut. Dacă mă urcam pe el, îl paralizam de tot”, a declarat Andreea Prisăcariu, conform GSP.ro.

„N-am putut să închid un ochi, eram îngrijorată pentru ce a pățit. El era ca un al doilea tată. Auzeam sunete de durere în timpul nopții. Am câștigat următorul meci, iar la semifinală i-am zis: «Nici să nu te prind că vii la meci. Stai în pat, îți aduc eu calmante». Am câștigat meciul, apoi am avut o criză de anxietate, m-am speriat. Am jucat pe 42 de grade, mă învârteam cu tot pământul, dar am câștigat pentru antrenorul meu. Cred că a stat în pat trei luni de zile. A avut noroc că n-a avut nevoie de operație”, a spus Andreea Prisăcariu

The post Andreea Prisăcariu, la un pas să-l accidenteze grav pe antrenorul ei. „Nu am putut să închid un ochi! Eram îngrijorată!” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă