Andreea Prisăcariu, fără inhibiții după titlul câștigat în Antalya: s-a pozat în bikini și tricou cu „Doar Dinamo București”

3 zile in urmă 25

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021, 09:42 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 10:01

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 576 WTA) a câștigat, duminică, cel de-al doilea titlu ITF al anului. După meci, sportiva s-a bucurat și de câteva momente de relaxare.

La o zi distanță după câștigarea turneului din Antalya, Andreea Prisăcariu s-a fotografiat la plajă, în bikini și un tricou cu „Doar Dinamo București”. Jucătoarea e legitimată la Dinamo și, atunci când se află în România, se antrenează constant pe demodata arenă din Ștefan Cel Mare.

  • Sursă foto: Instagram Andreea Prisăcariu

Duminică, Andreea Prisăcariu a cucerit cel de-al doilea trofeu al anului, impunându-se în finala turneului ITF 15K din Antalya în fața ibericei Ane Mintegi Del Olmo (17 ani, 766 WTA), scor 6-3, 7-5. În luna februarie, tot în Antalya, Andreea Prisăcariu își adjudeca primul titlu din 2021. Atunci, jucătoarea noastră a învins-o în ultimul act pe jucătoarea italiană Aurora Zantedeschi (20 de ani, 562 WTA, scor 6-3, 7-5.

Andreea Prisăcariu, campioana excentrică a României 

Andreea Prisăcariu, fostă campioană națională de tenis la trei categorii de vârstă, are nu mai puțin de 21 de tatuaje.

Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. - Andreea Prisăcariu, la GSP Live, în vara lui 2020

Citește și alte știri din tenis: 

Gabriela Talabă a luptat admirabil, la prima prezență a carierei pe tabloul principal al unui turneu WTA

OFICIAL Echipa României pentru duelul cu Italia: cele 5 „tricolore” convocate » Adversarele, fără cea mai bună jucătoare

Playtech: Traian Băsescu, reacție halucinantă în legătură cu condamnarea Ioanei: ”Nu-i atinge nimeni pe...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă